Aanbieding Chakra Yoga Teacher Training + Gratis Mudra Yoga Teacher Training

Aanbieding is geldig van 11-5-2022 t/m 18-5-2022

Aanbieding Chakra Yoga Teacher Training + Gratis Mudra Yoga Teacher Training

Bij de Chakra Yoga Thuisopleiding zitten leervideo's inbegrepen. Tevens word u 1 op 1 begeleid door uw persoonlijke aangewezen leraar. Uw leraar zal u huiswerkopdrachten nakijken en met aanvullend leer aanwijzingen aan u terug zenden. In deze aanbieding zit de Mudra Yoga opleiding inbegrepen hier leert u alle Mudra yoga oefeningen over ziekteondersteuningen van blokkades in het lichaam. De Mudra is perfect toepasbaar in de Kundalini Yoga en de Chakra yoga lessen. De inschrijving is gratis en u ontvangt tevens drie jaar gratis registatie bij het SSMHG beroepsorganisatie. Na het behalen van de opleidingen ontvangt u een apart beroepsorganisatie certificaat.

Chakra yoga, mindfulness of meditatie, of op een andere manier bezig is met spiritualiteit heeft er ongetwijfeld van gehoord: chakra's. Het zijn de energiecentra die door je lichaam lopen. Zijn je chakra's uit balans, dan kan je last krijgen van blokkades.

Een blokkade in de energiestroom van het lichaam kan vervelend zijn. Met de lessen en de vele oefeningen in de Chakra Yoga zal je vrij van blokkades zijn en alle energieën zullen helemaal openstaan. Dit bevordert het goed kunnen functioneren in het dagelijks leven.

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

De nummer 1 opleider op het gebied van complete yoga opleidingen. Start je eigen Chakra Yoga School.