Opleider worden

SSMHG-informatie inkoop studies

Inkoop

Inkoop is een dynamisch werkveld. Dankzij de opmars van externe leveranciers, nieuwe concurrenten en veranderende eisen aan het inkoopproces is het belangrijk om als inkoper je kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

SSMHG Opleidingen is 26 jaar de onderwijsspecialist op het gebied van coaching, voeding en complementaire zorg, spirituele groei studies, yoga erkend onderwijs en meer voor inkoopstudies. Wij zijn er voor de professional die meer voor een ander wil betekenen. Wil je coaching vaardigheden ontwikkelen? Je verdiepen in leefstijl en vitaliteit? Of overweeg je een carrière switch in de richting van coaching of voedingsadvies? Kies je eigen leerplan en ga voor een van de geaccrediteerde thuisstudies en praktijkopleidingen. SSMHG Opleidingen. De verdieping die je verdient.

Een eigen opleiding Centra beginnen in de praktijk of online het is allemaal mogelijk.

U wilt ondernemer worden op het gebied van onderwijs in spiritualiteit, yoga, psychologie of holistische geneeswijze. En u wilt een opleidingscentra beginnen met de studies van het SSMHG. U kunt met de studies praktijk en/of online lessen gaan geven. Het voordeel van een opleidingscentra is vele malen een betere investering dan welke branche dan ook. Want de inkoop van uw studies is maar éénmalig. Kijk wat de mogelijkheden zijn voor uw toekomstige bedrijf. Zo krijgt u een indruk of een eigen bedrijf beginnen haalbaar is.

Om uw bedrijf van de grond te krijgen waar moet u dan aan denken. Allereerst de plek waar u uw opleidingscentra wilt gaan geven. Als u alleen online onderwijs wilt gaan geven dan heeft u niet al te grote ruimte nodig. Met praktijkonderwijs is extra ruimte wel een vereiste. Met een financieel plan brengt u in kaart hoeveel u nodig heeft. Bij de inlog pagina kunt u de studie inkoopprijzen bekijken en voor vragen staat altijd onze medewerkers klaar om u verder te informeren. We raden u aan om dit via email te doen, zodat u alles goed kunt nalezen wat de voorwaarden zijn om de studies te mogen geven vanuit het SSMHG. Ook krijgt u inzicht in de kansen van uw bedrijf. Zo kunt u vooraf inschatten of een onderneming starten voor u rendabel is.

Klanten: Hoe komt u aan klanten? Veel ondernemers vinden klanten via hun netwerk. Bekijk welke evenementen en bijeenkomsten er in uw regio zijn en bezoek netwerkbijeenkomsten. Ook via facebook, twitter, Instagram, Google Ad Words.

Beroepsorganisatie en inkoop

Deze twee is in één bij het SSMHG.

Bij elk geregisterde cliënt/cursist/leerling zijn de cliënt/cursist/ leerling gewaarborgd. Dit houdt in dat men de eerste drie jaar gratis aangemeld is bij de opleider. De kosten zijn inclusief studies van de opleider. De opleider zal dit doorberekenen in de studies. De opleider ontvangt de eerste 20 aanmeldingen gratis bij de studie inkoop. Wel is de opleider verplicht om cliënt/cursist/leerling elk cliënt/cursist/leerling aan te melden. Na het behalen van diploma zal het SSMHG de cliënt/cursist/leerling aanmelden in het persoonsregister als zijnde gewaarborgde uitvoerder van het gekozen beroep vak. Dit is beschermd en afgeschermd op verzoek van persoonlijke persoonsgegevens.

Na drie jaar zal de opleider zelf een verzoek versturen naar de cliënt/cursist/leerling voor hernieuwing en dit doorgeven aan het SSMHG. De kosten voor de cliënt/cursist/leerling is 99,- euro voor de nieuwe drie jaar. (Dat is een korting van 50,- euro i.v.m. dat men al geregistreerd staat. Voor losse cliënt/cursist/leerling is het bedrag 150,- euro. Als men een opleiding volgt bij de opleider zal dit in de studies doorberekent zijn en zal de cliënt/cursist/leerling daar niets van merken.


Inkoop Studies voor jouw opleiding Centra

Met de inkoopstudies van het SSMHG kan je alle opleidingen onderwijzen in de praktijk of online. Hieronder vindt je meer informatie en inkoopkosten.

Ontwikkel je bedrijf met ruim 27 inkoopopleidingen en trainingen van SSMHG. Onze opleidingen, cursussen en trainingen helpen je je te ontwikkelen in het inkoop vak voor jouw opleidingscentra.

Vind de inkoopopleiding die bij jou Opleidingscentra past.

Met ruim 27 inkooptrainingen en - opleidingen verdeeld over diverse thema's is er altijd wel een opleiding of training die bij jouw opleiding instituut behoort.

Welke opleidingen kunt u inkopen van het SSMHG voor uw opleidingscentra?

-Kundalini Yoga Docentenopleiding Level 1 Level 2 Level 3

-Kundalini Yoga Masteropleiding

-Kundalini Zwangerschap yoga Level 1 Level 2

-Mindfulness

-Chakra Yoga Docentenopleiding

-TCM Medicine opleiding

-Ayurveda Medicine opleiding

-Sociaal Psychologie

-Kinder Psychologie

-Organisatie Psychologie

-Life coach

-Stress and Burn-Out Coach

-Dieet Therapeut

-EFT Therapeut

-Mudra Yoga Docentenopleiding

-Saarganjobaalja Yoga Docentenopleiding

-Saarganjobaalja Meditatie Master

-Sabia Kinderyoga

-Tantra Sex

-Mediumschap

-Engelen Therapie

-Intuïtieve ontwikkeling

-Psychometrie

-Sjamanisme Healing

-Voodoo Master

-Ghost Hunter

-Hypnotherapie verwacht 2024Hoe werkt de studie inkoop van het SSMHG?

SSMHG staat voor Sa Spirit Meditation Healing Group

Bij de studie inkoop SSMHG wordt gekenmerkt door de unieke studies die normaal niet in andere scholen te vinden zijn. SSMHG staat voor een internationaal keurmerk op het gebied van spirituele studies, tot yoga docenten opleidingen en therapeutische dokters online of praktijkopleidingen. Het duidelijk herkenbare concept geeft elke opleider een geheel eigen gezicht.

Daarnaast heeft SSMHG-concepten ontwikkeld waarin onze Studies worden verkocht ook groothandel "studies" zowel nationaal als internationaal.

SSMHG maakt op dit moment een gestage groei door zowel nationaal als internationaal. Door de bewuste keuze van opleiders in verschillende steden kan SSMHG haar concept verder waarborgen. Wij hechten daarom veel waarde aan de keuze voor nieuwe locaties van onze opleiders, zodat wij de kwaliteit van ons merk kunnen blijven garanderen. Dankzij deze ontwikkelingen is SSMHG succesvol in Nederland en België op de nationale en internationale markt.

***Aankoop inkoop studies***

  • Inkoopprijs 59.000, - euro voor alle studies!
  • De inkoop studies kan 12 termijnen voldaan worden. Onder contractbasis en gespreide studie inkoop levering.

De inkoop studies zullen ook in gespreide maanden worden verstuurd. Aan het einde van de 12 maanden bent u in het bezit van alle studies van het SSMHG. Deze worden in USB verzonden + De eerste gratis 20 SSMHG Certificaten aanmeldingen inbegrepen. (Voor de cliënten voor de beroepsorganisatie)

Binnen en Buiten Europa Inkoopstapbaar!

Inschrijven Studie Inkoop SSMHG

Wat kan u van ons verwachten bij inkoop van SSMHG studies. U ontvangt de studies op een Usb stick + Certificaten van de beroepsvereniging voor de eerste 20 studie cliënten. Dit certificaat is voor drie jaar geldig vanaf de eerste inschrijfdatum voor uw cliënt. Het certificaat is gewaarborgd voor drie jaar registratie. Normaal dient men dit apart aan te vragen voor de kosten van 150,- euro per drie jaar. Na de drie jaar kunt de cliënt via uw bedrijf het opnieuw hernieuwen en zal het SSMHG een nieuwe beroepsorganisatie certificaat opsturen naar de cliënt. De kosten van het SSMHG kunt u in de studies doorberekenen. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice