Opleider worden

SSMHG informatie inkoop studies

Inkoop

Inkoop is een dynamisch werkveld. Dankzij de opmars van externe leveranciers, nieuwe concurrenten en veranderende eisen aan het inkoopproces is het belangrijk om als inkoper je kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

ROSS Opleidingen is al 26 jaar de onderwijsspecialist op het gebied van coaching, voeding en complementaire zorg, spirituele groei studies, yoga erkend onderwijs en meer. Wij zijn er voor de professional die meer voor een ander wil betekenen. Wil je coaching vaardigheden ontwikkelen? Je verdiepen in leefstijl en vitaliteit? Of overweeg je een carrière switch in de richting van coaching of voedingsadvies? Kies je eigen leerplan en ga voor een van de geaccrediteerde thuisstudies en praktijkopleidingen. ROSS/KYTT Opleidingen. De verdieping die je verdient.

U wilt ondernemer worden. En u wilt een opleidingscentra beginnen met de studies van het SSMHG.    U kunt met de studies praktijk en/of online lessen gaan geven. Het voordeel van een opleidingscentra is vele malen een betere investering dan welke branche dan ook. Want de inkoop van uw studies is maar éénmalig. Kijk wat de mogelijkheden zijn voor uw toekomstige bedrijf. Zo krijgt u een indruk of een eigen bedrijf beginnen haalbaar is.

Om uw bedrijf van de grond te krijgen waar moet u dan aan denken. Allereerst de plek waar u uw opleidingscentra wilt gaan geven. Als u alleen online onderwijs wilt gaan geven dan heeft u niet al te grote ruimte nodig. Met praktijk onderwijs is extra ruimte wel een vereiste. Met een financieel plan brengt u in kaart hoeveel u nodig heeft. Bij de inlog pagina kunt u de studie inkoop prijzen bekijken en voor vragen staat altijd onze medewerkers klaar om u verder te informeren. We raden u aan om dit via email te doen, zodat u alles goed kunt nalezen wat de voorwaarden zijn om de studies te mogen geven vanuit het SSMHG. Ook krijgt u inzicht in de kansen van uw bedrijf. Zo kunt u vooraf inschatten of een onderneming starten voor u rendabel is.

Klanten: Hoe komt u aan klanten? Veel ondernemers vinden klanten via hun netwerk. Bekijk welke evenementen en bijeenkomsten er in uw regio zijn en bezoek netwerkbijeenkomsten. Ook via facebook, twitter, Instagram, Google Ad Words.

Beroepsorganisatie en inkoop

Deze twee is in één bij het SSMHG.

Bij elk geregisterde cliënt/cursist/leerling zijn de cliënt/cursist/ leerling gewaarborgd. Dit houd in dat men de eerste drie jaar gratis aangemeld is bij de opleider. De kosten zijn inclusief studies van de opleider. De opleider zal dit doorberekenen in de studies. De opleider ontvangt de eerste 20 aanmeldingen gratis bij de studie inkoop. Wel is de opleider verplicht om cliënt/cursist/leerling elk cliënt/cursist/leerling aan te melden. Na het behalen van diploma zal het SSMHG de cliënt/cursist/leerling aanmelden in het persoonsregister als zijnde gewaarborgde uitvoerder van het gekozen beroep vak. Dit is beschermd en afgeschermd op verzoek van persoonlijke persoonsgegevens.

Na drie jaar zal de opleider zelf een verzoek versturen naar de cliënt/cursist/leerling voor hernieuwing en dit doorgeven aan het SSMHG. De kosten voor de cliënt/cursist/leerling is 99,- euro voor de nieuwe drie jaar. (Dat is een korting van 50,- euro i.v.m. dat men al geregistreerd staat. Voor losse cliënt/cursist/leerling is het bedrag 150,- euro. Als men een opleiding volgt bij de opleider zal dit in de studies doorberekent zijn en zal de cliënt/cursist/leerling daar niets van merken.


Op de pagina Studie inkoop Opleider vind u meer informatie.

Mocht u meer vragen hebben vul dan het onderstaande contact formulier in.

Het SSMHG zal u vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

https://www.ross-studies.nl/studie-inkoop-opleider/ 


Inkoop studies SSMHG. Start je eigen opleiding centra. Wordt een erkend opleider en koop je studies verstandig in bij het SSMHG. SSMHG is tevens een wereldwijde beroepsorganisatie. https://www.ross-studies.nl/overhetross/