E-book Bestellen

Op deze paginga vind je E-Book zoals Heksenrituelen, uitleg over de hoge bloeddruk, Ayurveda Recepten book.


ROSS informatie over Bloeddruk

Wat is normale bloeddruk en hoge bloeddruk?
Bloeddruk is de druk in uw bloedvaten.
Als uw hart samentrekt, gaat uw bloed uw lichaam in. De druk in uw bloedvaten is dan op z'n hoogst. Dat heet de bovendruk.
Als uw hart daarna weer ontspant, ontstaat er een lagere druk. Dat heet de onderdruk.
Uw bloeddruk verandert steeds. Als u hard rent, is de bloeddruk hoger dan als u rustig zit.
Om uw bloeddruk goed te kunnen meten moet u eerst minimaal 5 minuten rustig zitten. Een voorbeeld van een normale bloeddruk terwijl u rustig zit is:
Bovendruk: 130
Onderdruk: 85
Om te weten of u een hoge bloeddruk heeft kijken we vooral naar de bovendruk. Er zijn meerdere metingen nodig om te kunnen zeggen of u echt een hoge bloeddruk heeft:
2 of 3 metingen op dezelfde dag en ook nog eens op meerdere dagen binnen enkele maanden.
Als bij deze metingen de gemiddelde bovendruk 140 is of hoger dan spreken we van hoge bloeddruk.
Bent u ouder dan 70 jaar, dan is een gemiddelde bovendruk van onder de 150 nog goed.


Klachten bij een hoge bloeddruk

U merkt meestal niets van een hoge bloeddruk. Het geeft meestal geen klachten.
Alleen bij extreem hoge bloeddruk kunt u duizelig zijn, wazig zien, hoofdpijn hebben of overgeven.


Waardoor heb ik een hoge bloeddruk?

Meestal is er geen duidelijke oorzaak van hoge bloeddruk aan te wijzen.
De kans op hoge bloeddruk is iets groter als u ouder bent. Dat komt omdat de bloedvaten steeds nauwer of stijver (aderverkalking) worden.
In sommige families komt hoge bloeddruk vaker voor.
Een hogere bloeddruk kan verder komen door:
overgewicht
roken
veel zout
veel drop
veel alcohol
vet eten
bepaalde medicijnen, zoals sommige pijnstillers (zoals ibuprofen , naproxen , diclofenac ) of corticosteroïden (prednison )
de pil slikken
Roken, vet eten, alcohol en overgewicht kunnen uw bloedvaten nauwer en stijver maken.

Daardoor kan de bloeddruk hoger worden.
In zeldzame gevallen komt de hoge bloeddruk door een nieraandoening.

Wilt u meer weten over hoge bloeddruk bestel dan het ROSS E-book voor maar 9.95,- euroHeksenrituelen E-Book

Wat zijn Heksen?

Het beeld dat mensen van heksen hebben is altijd omgeven door karikaturen. Compleet met bochels, wratten en vliegende bezems. Dat beeld klopt natuurlijk niet met de werkelijkheid. Grofweg omschreven is hekserij (wicca, paganisme, druidisme) een natuurreligie die gebaseerd is op mysterie en die uitgaat van het goddelijke in de mens.


Wat is Wicca?

Hekserij bestaat al eeuwenlang, maar veel van de tegenwoordige heksen gebruiken liever de term 'wicca'. Wicca (ook wel: wicca-religie) ontstond in de jaren vijftig van de twintigste eeuw in Engeland, nadat het wettelijke verbod op hekserij was opgeheven
Verschillende mensen, waaronder Gerald Gardner, begonnen vervolgens met het herstellen van de 'oude hekserij'. Door het eeuwenlange verbod op alles dat met heksen te maken had was er nog maar weinig kennis over van wat hekserij nu eigenlijk inhield.

Veel kennis over hekserij werd uit oude religies en tradities gehaald. Veel andere zaken werden door Gardner en anderen ingevoerd. Al doende ontstond op die manier een nieuwe vorm van hekserij: wicca.

Natuurreligie
Wicca is een natuurreligie. Hoewel er binnen wicca veel verschillende stromingen zijn ontstaan, speelt de de natuur binnen alle stromingen een centrale rol. Het goddelijke is overal te vinden en dus ook in de natuur.

Dit betekent dat de natuur met respect behandeld wordt. De cyclus van de natuur (lente, zomer, herfst, winter) speelt binnen wicca een belangrijke rol. Het belang van de natuur binnen wicca is terug te vinden in de acht jaarfeesten. Daar wordt steeds een deel van het jaar gevierd.

Wicca kent twee belangrijke regels:
Doe wat je wilt, zolang het een ander niet schaadt.
Dat wat je doet, komt drie keer bij je terug.

God en Godin

In tegenstelling tot wat veel buitenstaanders nogal eens denken, kent wicca geen duivel of satan.        Wel kent wicca godenverering. Het goddelijke wordt binnen wicca gezien als een dualiteit: zowel het mannelijke als het vrouwelijke zijn aanwezig. Dit betekent dat er binnen wicca zowel een god als een godin aanwezig is.

De godin wordt geassocieerd met het vrouwelijke en meestal gezien door de verschillende stadia van het leven van een vrouw: maagd, moeder en oude wijze vrouw. Dit wordt weer in verband gebracht met de maanfasen: wassend, vol en afnemend. Dit staat in verband met vruchtbaarheid: Vroeger konden vrouwen aan de fase van de maan zien wanneer ze het meest vruchtbaar waren. Vandaar dat de maan ook vandaag nog een belangrijke plaats in de wicca inneemt.

De mannelijke god binnen wicca komt voor uit de vroegere god van de jacht. Jacht was voor de eerste mensen op aarde een levensnoodzaak. Geen wonder dus dat mensen hiervoor een godheid hadden. Deze god van de jacht werd vaak gehoornd afgebeeld, afgeleid van de gehoornde dieren waarop men meestal jacht maakte. Omdat de jacht door mannen werd geleid en uitgevoerd, werd de god van de jacht als mannelijk gezien. Op deze manier is de gehoornde god binnen wicca ontstaan.

Om kennis te maken met de heksenrituelen kunt u hieronder het Heksenrituelen E-book bestellen. Prijs 25,- euroAyurveda Recepten E-Book voor 29.95, euro

Voeding heeft tot doel ons lichaam te voorzien van bouw- en andere essentiële stoffen, zoals vitamines, mineralen en sporenelementen, en ons energieniveau op peil te houden.
De Ayurvedische kennis omtrent voeding reikt echter nog veel verder. In de geschriften worden holistische ideeën en principes omschreven die binnen de moderne voedingsleer zelfs helemaal niet bekend zijn. Want om zo goed mogelijk in de behoeften van ons lichaam te kunnen voorzien, draait het volgens Ayurveda niet alleen om de kwaliteit van de voeding die we tot ons nemen, maar ook om de manier waarop deze wordt bereid en hoe goed ons spijsverteringssysteem functioneert.

Een goede gezondheid begint bij de spijsvertering, zo wordt in de Ayurvedische geschriften gesteld. Even belangrijk is een goed functionerende stofwisseling - oftewel, dat onze voeding goed wordt opgenomen. Voeding wordt binnen de Ayurvedische gezondheidsleer zelfs een even grote betekenis toegedicht als geneesmiddelen; het wordt ingezet voor de behandeling en preventie van klachten, en als een waardevol middel om de Dosha's weer in balans te brengen.


De Ayurvedische voedingsleer geeft daarom naast algemene voedingsrichtlijnen ook het advies de voeding af te stemmen op de individuele behoeften, aan de hand van Dosha-type, leeftijd, spijsverteringskracht, seizoen, moment van de dag, omgeving en actuele gezondheidstoestand.
Voedingsmiddelen en smaakrichtingen worden bovendien geclassificeerd op basis van hun effect op de drie Dosha's. Zo is het mogelijk producten gericht in te zetten voor het bevorderen van een gezonde Dosha balans en zeker te stellen dat lichaam en geest optimaal worden gevoed.

Wanneer we de juiste producten, in de juiste hoeveelheden, op het juiste moment en op de juiste manier eten, kan dit volgens Ayurveda een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen van ziekten en het vertragen van het verouderingsproces.
Om u daarbij op weg te helpen, hebben we op deze pagina enkele Ayurvedische tips op een rij gezet die uw gezondheid ongetwijfeld ten goede zullen komen.

Voor bestellen Ayurveda Recepten E-book

Prijs 29.95, euro

Inschrijven voor de volledige Dokter opleiding Ayurveda Level 1 Level 2 Thuisstudie.

Ayurveda opleiding kan apart worden gedaan in Download Versie of Papieren Versie

Kosten opleiding: 850,- Download versie _ Voor Papieren versie 1075,- euro

Hieronder de inschrijf link:  https://www.ross-studies.nl/ayurveda-en-yoga/Reiki Dieet E-Book Prijs 10,00

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

E-Book hoge bloeddruk. Heksen rituelen E-book, Ayurveda Recepten E-book