Sociale Psychologie

Volg de opleiding Sociale Psychologie
Wil je meer inzicht in hoe mensen elkaar beïnvloeden? Leren hoe je die kennis gebruikt in je dagelijkse leven? Ontdekken hoe je goed contact opbouwt? De thuisopleiding Sociale Psychologie geeft je alle belangrijkste onderdelen om mee te werken.

Waar je ook bent, je staat altijd in direct of indirect contact met andere mensen. Op je werk, binnen je gezin, wanneer je boodschappen doet en zelfs wanneer je alleen een wandeling maakt: anderen beïnvloeden jouw denken, voelen en doen. Andersom gebeurt dat ook: zelfs als je niet fysiek aanwezig bent, beïnvloed jij de gedachten, gevoelens en gedragingen van andere mensen. In de opleiding Sociale Psychologie gaan we in op dit bijzondere proces van wederzijdse beïnvloeding.

Groepsdynamiek
In de ROSS Thuisstudie staan relaties tussen mensen centraal. Je leert wie nu eigenlijk wie beïnvloedt en wat daar de effecten van zijn. Je krijgt antwoord op vragen over het sociale samenzijn en vragen als hoe zelf is een zelfbeeld en wat is de kracht van non-verbale communicatie, hoe worden prestaties beïnvloed en wat zijn de ingrediënten van een kansrijke liefdesrelatie?

Dit is een Veelzijdige opleiding
Je krijgt met de opleiding Sociale Psychologie inzicht in sociaalpsychologische fenomenen. Denk aan het valse consensuseffect, zeefverificatie, sociale perceptie, stereotype en cognitieve dissonantie. Termen die nu misschien nog nieuw voor je zijn, maar waar je straks alles over weet.

Werk of privé
De opleiding Sociale Psychologie is een aanrader voor als je meer wilt weten over menselijke interactie. Zeer nuttig voor: ouders en opvoeders, onderwijzers en leraren, ordehandhavers, inrichtingswerkers, therapeuten, counselors, coaches, loopbaanbegeleiders, maatschappelijk werkers en verplegers. Kortom, voor iedereen die geïnteresseerd is in de mens, de psyche en wederzijdse beïnvloeding. Volg de opleiding Sociale Psychologie en je krijgt een schat aan nieuwe inzichten. Met tal van herkenbare voorbeelden wordt de theorie gekoppeld aan de praktijk. Bovendien ontvang je praktische handreikingen om de kennis die je opdoet toe te passen in je werk of in je privésituatie.

Of het beginnen voor je eigen wetenschappelijke inzichten en/of Psychologie Praktijk.

Studieprogramma Sociale Psychologie ROSS/SSMHG
Een greep uit de grote verzameling sociaal psychologische fenomenen die aan bod komen:
sociale vergelijkingstheorie;
valse consensuseffect;
zelfverificatie;
sociale perceptie;
stereotype;
attributietheorie;
affiliatie;
affectieve aantrekkingskracht;
heuristiek;
attitude;
cognitieve dissonantie;
neuro-linguïstische wisselwerking;
ostracisme;
sociale facilitatie en social loafing;
primaire en secundaire socialisatie;
sociale categorisatie;
deviant gedrag;
conformeren.

En meer onderwerpen.
Deze opleiding op HBO-niveau wordt aangeboden in samenwerking met de wereldwijde Association, één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten Nederland, Belgie en Europa en zelfs buiten Europa op het gebied van communicatie en psychologie. De opleiding is duidelijk beschreven en je zal ondersteund worden door je eigen leraar waar je met al je vragen terecht kunt. Snell huiswerk correctie met cijfer.

Erkend door beroepsvereniging SSMHG!
Na het met goed gevolg afleggen van het theorietentamen kom je in aanmerking voor het certificaat Sociale Psychologie van SSMHG Phd international.

Accreditatie-punten
Cliëntondersteuners 155
Sociaal juridisch dienstverleners 155
Aandachtsfunctionarissen 155
Maatschappelijk werk 155
Sociaal Agogen 155
Sociaal Werker 155

Prijs voor Sociale Psychologie: Complete opleiding 385,- euro gratis drie jaar beroepsorganisatie SSMHG Inc.

Prijs voor Sociale Psychologie: Complete opleiding in 8x maandelijkse termijnen 60,-

Sociaal psychologie Afstand onderwijs Wereldwijd te volgen
Sociaal psychologie Afstand onderwijs Wereldwijd te volgen

Registratie Sociale Psychologie Thuis Opleiding


Ben je geïnteresseerd in psychologie en wil je meer inzicht krijgen in het sociale aspect van het menselijk gedrag? Kies dan voor de Onlineopleiding Sociale psychologie. Je krijgt inzicht in hoe mensen elkaar beïnvloeden, hoe je deze kennis kunt gebruiken in het dagelijks leven en leert over de belangrijkste facetten van sociale psychologie. Onderwerpen die aan bod komen zijn sociale uitwisseling, altruïsme, seksualiteit, taal en communicatie, stereotypering, etnocentrisme en conflictoplossing. Door meer inzicht te krijgen in deze onderwerpen, leer je mensen beter begrijpen. Een vaardigheid die zowel beroepsmatig als privé zeker van pas zal komen.

Daarom kies je voor de ONLINE ROSS Thuisstudie Sociale psychologie

Flexibel via thuisstudie, goed te combineren met een baan.

Krijg inzicht in hoe mensen elkaar beïnvloeden.

Zowel zakelijk als privé zeer interessant

Leer alles op het gebied van Sociale psychologie

Wees de eerste om het nieuwste te lezen van ROSS!