7 Yoga opleidingen in één inschrijving

Als yoga nieuw voor je is, of altijd vastzit aan een of twee van je favoriete lessen, kunnen alle verschillende yogastijlen een beetje overweldigend zijn. De vele soorten yoga - die zelfs nog gevarieerder en hybride zijn naarmate de beoefening populairder wordt in het Westen - betekent dat je vaak niet zeker weet wat je met elke les zult krijgen!

Je zult de vruchten plukken van yoga, welke stijl je ook kiest: je zult zeker kracht, flexibiliteit, mentale en emotionele helderheid en een sterk gevoel van verbinding ontwikkelen door je beoefening. Tevens voor het lesgeven voor jouw leerlingen de veelzijdige en gevarieerde beoefening met 7 verschillende yoga vormen.

De beste manier om de meeste yoga-motivatie uit je beoefening te halen, is door veel verschillende stijlen te proberen, zodat je er een kunt vinden die het beste bij je past. Met de 7 verschillende yoga beoefening is een fantastische manier om je yoga-inspiratie en -ervaring te verbreden en nieuwe instructeurs en stijlen uit te proberen in een ruimte waar je met een grotere groepen kunt uitgebreide en kunt beoefenen. Voor een belangrijke reden waarom je de 7 yoga opleidingen kunt gaan kiezen is onder andere voor de veelzijdigheid voor het starten van je eigen praktijk. Meerdere lessen kunt gaan geven op verschillende dagen met verschillende yoga uren en verschillende yoga vormen. 

De belangrijkste yogastijlen die we aanbieden, zijn Kundalini Yoga Level 1 Level 2 en Level 3 met opvolg opleiding de Master, daarna de Kundalini Yoga zwangerschap Level 1 en Level 2, Dan de Saarganjobaalja yoga, Sabia Kinderyoga, Mudra yoga en de volledige Chakra yoga opleiding.  

ALLE YOGA THUISOPLEIDINGEN IN ÉÉN STUDIE

U kunt zich inschrijven voor het algehele pakket om alle yogaopleidingen in één te gaan volgen. Dit is om verschillende yoga vormen neer kunt zetten in uw eigen yoga praktijk. Laat u inspireren en geef dit aan uw leerlingen door. Verschillende dagen met verschillende yogalessen houdt uw praktijk veelvoudig en zeker up to date.

De zeven Yoga Thuisopleidingen zijn complete en gecertificeerde Thuisopleidingen die u gemakkelijk in uw eigen tijd te volgen zijn. Na de opleidingen bent u een veelzijdige maar zeer competent opleider in verschillende Yoga vormen.

U ontvangt de volgende opleidingen:

1, Kundalini Yoga Docentenopleiding Level 1 Level 2 level 3

2, Kundalini Yoga Masteropleiding

3, Kundalini Zwangerschap Yoga Level 1 Level 2

4, Chakra Yoga Docentenopleiding

5, Saarganjobaalja Yoga Docentenopleiding

6, Sabia Kinder Yoga Docentenopleiding

7, Mudra Yoga Docentenopleiding.


Lees meer: 

https://www.kundaliniyogaopleiding.nl/inschrijven-kundalini-yoga-teacher-training/alle-yoga-thuisopleidingen/ 

Voor inschrijven kunt u het onderstaande formulier invullen