Saarganjobaalja Healing is onmisbaar geworden

23-05-2024

Met een Saarganjobaalja healing kun jij jezelf bevrijden van belemmerende (gedrag)patronen, overtuigingen en gedachten. Het zorgt voor bepaalde realisaties in jezelf, waardoor je met een andere blik naar situaties kijkt en er anders in staat. Hiermee maak je de weg vrij om het te kunnen veranderen. Met de inwijdingen van Saarganjobaalja kan je met de betekenis van het symbool je intentie versterken waardoor lichaam en geest meteen zal reageren. Het is zo fijn om zoals bijvoorbeeld piekergedrag een zinvolle intentie samen met symbool te geven waardoor men gelijk tot inzicht komt.

Het is gebaseerd op het idee dat we allemaal een onzichtbare "levenskrachtenergie" hebben die door ons lichaam stroomt, aldus het Saarganjobaalja. Een Saarganjobaalja beoefenaar beweegt zachtjes haar handen vlak boven of op het geklede lichaam van de cliënt, met de bedoeling stress te verminderen en genezing te bevorderen door een gezonde energiestroom te stimuleren. Maar nu anders nu met het inzetten van de symbolen die het lichaam en geest nodig hebben.

Er zijn theorieën.

Eén populaire theorie betreft een fenomeen dat bekend staat als het 'bioveld'. Het bioveld is een elektromagnetisch veld dat elk levend wezen doordringt en omringt. Bij mensen strekt dit veld zich 4,5 meter of meer van het lichaam uit, volgens Samara Vlok, PhD, een Saarganjobaalja-onderzoeker en hoogleraar aan het SSMHG of Medicine van de Universiteit van USA.

Het hart produceert bijvoorbeeld een elektrisch veld – gemeten via een elektrocardiogram of ECG – om de hartslag te reguleren. De hersenen produceren ook een elektrisch veld, zij het op een lager niveau dan het hart. In feite produceren alle lichaamscellen positieve en negatieve elektrische ladingen, die vervolgens magnetische velden creëren, zoals blijkt uit het bovengenoemde literatuuronderzoek uit het verleden.

Volgens deze theorie zou de interactie tussen twee menselijke magnetische velden de effecten van aanrakingstherapieën zoals Saarganjobaalja kunnen verklaren. Er wordt gedacht dat het bioveld de energetische kracht is die lichaamsfuncties stuurt, en dat Reiki-energie het bioveld beïnvloedt. "Er wordt gedacht dat [het bioveld] dynamische veranderingen in zijn vibratiekwaliteiten veroorzaakt die de fysiologische en psychologische functies van levende wezens veranderen".

Kwantumfysica, de studie van hoe de ongelooflijk kleine deeltjes waaruit materie bestaat – elektronen, neutronen, protonen en fotonen – zich gedragen, en probeert de interacties van energie en fysieke materie te verklaren.

Volgens deze theorie zou de interactie tussen twee menselijke magnetische velden de effecten van aanrakingstherapieën zoals Saarganjobaalja kunnen verklaren. Er wordt gedacht dat het bioveld de energetische kracht is die lichaamsfuncties aanstuurt, en dat Saarganjobaalja-energie het bioveld beïnvloedt. "Er wordt gedacht dat [het bioveld] dynamische veranderingen in zijn vibratiekwaliteiten veroorzaakt die de fysiologische en psychologische functies van levende wezens veranderen."

Kwantumfysica, de studie van hoe de ongelooflijk kleine deeltjes waaruit materie bestaat – elektronen, neutronen, protonen en fotonen – zich gedragen, en probeert de interacties van energie en fysieke materie te verklaren.

Saarganjobaalja Healing en Meditatie healing inschrijven