Ayurveda en Yoga

Ayurveda en Kundalini Yoga erkende Thuisstudie wereldwijd te volgen alleen beschikbaar bij het ROSS. Franchise SSMHG Inc.
Ayurveda en Kundalini Yoga erkende Thuisstudie wereldwijd te volgen alleen beschikbaar bij het ROSS. Franchise SSMHG Inc.

Ayurveda Medicine dokter thuisopleiding Samen met Kundalini Yoga Teacher Training.

Kundalini Yoga Level 1 Level 2 Level 3 + Kundalini Yoga Master Teacher Training + Ayurveda Dokter Medicine Level 1 Level 2

**Prijs Download Versie 2239,- euro Verzonden Papieren Versie 2725,- euro**

Ayurveda behoort tot de meest uitgebreide geneeskundige systemen en heeft een geschiedenis van meer dan 7000 jaar. Ayurveda is een woord uit het Sanskriet, de taal van India waar deze geneeswijze ontwikkeld werd, en betekent letterlijk 'wijsheid van het leven'. Het is dan ook niet alleen een geneeswijze, maar ook een manier van leven en gezond blijven. Daardoor heeft de ayurvedische behandeling een diepe invloed op een patiënt.

De opleiding werken met Ayurveda brengt je in contact met een van de eerste en in de loop der eeuwen meest ontwikkelde geneeswijzen. Het geeft je een duidelijk inzicht in het hoe en waarom van een ziekte, niet alleen bij een patiënt, maar ook bij jezelf, als therapeut en als mens.

Ayurveda is een geneeswijze zonder gebruik te maken van apparaten, maar volledig natuurlijk en van mens tot mens. De resultaten van een behandeling zijn vaak verbluffend positief.Ayurveda is een holistische geneeskunst en maakt daarom geen onderscheid tussen lichaam en geest. Het ziet de mens als een geheel en tracht de patiënt fysiek, mentaal, sociaal en kosmisch in balans te brengen en te laten blijven met de natuur. In de ayurvedische geneeskunde wordt onder andere gebruik gemaakt van geneeskrachtige kruiden, reinigingskuren, speciale massagetechnieken en yogaoefeningen.

Ook wordt een gespecialiseerde manier van diagnosticeren toegepast, onder andere aan de hand van de polsslag, de tong, het gelaat, de nagels en de urine.

Ayurveda opleiding kan apart worden gedaan in Download Versie of Papieren Versie

Kosten opleiding: 850,- Download versie _Voor Papieren versie 1075,- euro

Kosten opleiding KYTT L1 L2 L3 Download versie 399,- euro. Papieren versie 499,- euro

De opleiding word ook in zijn geheel aangeboden Kundalini Yoga level 1 level 2 Level 3 + Kundalini Yoga Master en Ayurveda in één. Inschrijven kan in de link hieronder:

Aryuveda opleiding kan ook samen gedaan worden met de Opleiding Kundalini Yoga Teacher Training.


Lees meer:  https://www.kundaliniyogaopleiding.nl/ayurveda/

Kundalini Yoga Teacher Training + Ayurveda Medicine Dokter Thuisopleiding Inschrijven

Kundalini Yoga docentenopleiding + Ayurveda Thuisopleiding in één. Gratis inschrijving! En Gratis Ayurveda Voeding Recepten E-Book
Kundalini Yoga docentenopleiding + Ayurveda Thuisopleiding in één. Gratis inschrijving! En Gratis Ayurveda Voeding Recepten E-Book