Blog - ROSS Online Studies


Heb je ook last van piekergedachten van de dag of onderliggende problemen? Dan is het vaak lastig om echt in slaap te kunnen komen hieronder geven goede slaap tips.

Voor veel mensen - een op de zeven werknemers heeft last van burn-outverschijnselen - gaat 'een beetje' over in te veel. Waarom is het zo moeilijk de symptomen op tijd te herkennen? En hoe voorkom je dat gezonde stress verandert in ongezonde?

Een aura kan gaten o zwakke plekken vertonen. Deze gaten kunnen ontstaan doordat iemand heel moe is. Dit betekent dat als die persoon weer is uitgerust de gaten vanzelf sluiten. Vermoeidheid maakt je aura dunneren vager. Langdurige stress, ziekte, depressie kan een beschadiging, zoals een gat, veroorzaken. Dat is niet met één nacht rust te helen....

De bron van spirituele krachten komt voort uit een zeer sterke band die we hebben met de geesten van de onzichtbare wereld en de harmonie tussen onze ziel en de natuur.Sereniteit kenmerkt het wezen, dat vervuld wordt als we dicht bij de energieën zijn zoals de bomen, de dieren, en alle natuurelementen wiegen.

Geweldig nieuws!! SSMHG geeft nu een mogelijkheid om mensen wereldwijd een eigen opleidingscentra te kunnen beginnen met de inkoop studies van het SSMHG. Met vele mogelijkheden en natuurlijk de samenwerkingsvoorwaarden. De studie inkoop kan alle inkoop studies maar kan ook in verschillende inkoop pakketen aangeboden worden.

We zijn allemaal op zoek naar het waarom. Waarom keren er levenslessen terug en waarom en waarom krijg ik hier geen inzicht in? Deze antwoorden krijgt u wel bij een medium of een paragnost. Zij gebruiken om met hun gaven inzicht te kunnen krijgen op onbewuste of bewuste situaties waar u meer inzicht in wil krijgen. Zij stemmen zich af...

Wat is een Psychisch Medium? Een medium is iemand die als kanaal tussen de mens, en de astrale wereld leeft. Zo kan een medium bijvoorbeeld contact leggen met geesten, overleden, Lichtmeesters, en overige entiteiten. Een Medium is voor een cliënt een doorgeefluik. Een goed medium kan door dimensies heen kijken, en meer opvangen dan anderen mensen....

Op het pad van Tantra hoef je geen enkele strijd te leveren. Integendeel, je kunt je wel uitleven, maar op bewuste wijze. Yoga is op bewuste wijze onderdrukken. Tantra is op bewuste wijze uitleven.

Blog Online Thuisstudies Nederland en België