Beroepsvereniging SSMHG

Opleider worden en studies inkopen bij het SSMHG

Wil je zelf opleider worden net zoals het ROSS, KYTT ASO, LBT, of het Charo, en heeft u al ruimte om les te gaan geven maar, u zoekt alleen nog een inkoper om uw studies te onderwijzen. Dan biedt het SSMHG de mogelijkheid om u eigen onderneming op te kunnen starten. U kunt uit verschillende pakketten kiezen of alle studies in één of verschillende samengestelde pakketten. U bent gelijk gewaarborgd bij het SSMHG-beroepsorganisatie. 

Wilt u meer informatie stuur ons dan uw vraag en wij nemen z.s.m. Contact met u op.Ben je lid bij een actief deelnemende vereniging en heb je een interessante goede scholing gevonden maar deze is nog niet erkend? Vraag dan een erkenning hiervoor aan via het SSMHG-contact formulier. Hieronder de link van de Nationale en Internationale organisatie.

De opleidingen van het ROSS en KYTT zijn al vanaf de inschrijfdatum tot en met drie jaar gewaarborgd. Na de drie jaar kunt u als leraar of therapeut, dokter, yoga leraar zelf uw SSMHG vernieuwen. Omdat u al in het systeem van SSMHG bent zal u 50,- euro korting ontvangen. 

Bent u een zelf een opleider dan gelden er andere regels. 

Vraag aan de klantenservice van het ROSS.


Verlenging na drie jaar hieronder de link:

https://www.ssmhg.com/getuigenissen/ 


Voor aanmelding als opleider:

https://www.ssmhg.com/ssmhg-wholesale/ 


Join the global community of SSMHG Yoga TEACHERS and the Spiritual Masters

Join SSMHG now the International Master and Teachers Association SSMHG is a never-evolving body of worldwide SSMHG-Certified Yoga and Spiritual Master Teachers and a vehicle through which our collective consciousness serves our worldwide community.

De SSMHG staat voor 'Sa Spirit Meditation Healing Group'. Deze vereniging van het SSMHG staat voor Kwaliteit en Toetsing. Het ROSS is een beroepsgerichte opleiding instituut die erkend is door de SSMHG Vereniging. De opleiders in spiritualisme bezitten over Guru en Master kennis. Deze kennis is belangrijk om te delen, zodat therapeuten zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen groeien in hun vak. Het SSMHG-beroepsvereniging streeft ook naar kennis en kwaliteit.

Wij vinden het overdragen van kennis en het verhogen van kwaliteit in deze branche uitermate belangrijk om ernaar te streven en om hierin een stabiele en betrouwbare factor te zijn. We bieden als beroepsorganisatie, vanuit het SSMHG het belang voor diverse therapeuten, de kans om het tijdrovende proces uit handen te geven, zodat u zich als therapeut kunt concentreren op primaire taken. Doordat SSMHG zich primair richt op het beoordelen van scholingsmogelijkheden, wordt dit proces met veel precisie en kundigheid gedaan.

Wij staan garant voor een hoogwaardige, kwalitatieve voor de spirituele dienst naar therapeuten, cursisten opleiders en voor erkenden vakgroepen. U kunt hierbij denken aan de beoordeling van volledige opleidingen. Via deze Vereniging samen met het ROSS/KYTT brengen wij de scholingsmogelijkheden effectief en actueel in beeld voor therapeuten, zodat tot een goed, persoonsgebonden advies kan worden gekomen.

Deze Vereniging werkt nauw samen met de 'Online Opleidingscentrum ROSS/KYTT en staat als hoogste Sa Spirit Meditation Healing Group (Internationaal.) SSMHG is oprichter voor onmogelijke studies op het gebied van spiritualisme dokter opleidingen maar ook therapeutische studies. Bij het opleiden van SSMHG-studies bent u gewaarborgd voor succes en kwaliteit studies voor Nederlandstalige studies en/of Engelstalige studies.

Vanuit deze achtergrond is het SSMHG de grootste kenner van compententiegerichtheid, brede professionalisering en eigenlijk alle facetten die het hedendaagse middelbaar en hoger masteronderwijsmet zich meebrengen om aansluiting te kunnen vinden met de meest uiteenlopende erkende spirituele studies van Nederland en België maar ook Internationaal.

SSMHG is bovenal een erkend kenmerk op alle studies die het ROSS aanbiedt, deze geven we voor de juiste mensen die zich toeleggen op het beroepswerk en houdt het complete tijdsplan in de gaten. Daarnaast is het SSMHG het aanspreekpunt voor alle opleiders die meer willen ontdekken over spiritualisme. Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte - Hoog spirituele - Yoga - Levels - Energetische - Tantristische opleidingen streeft naar een hoogwaardige, onafhankelijke dienstverlening. Een unieke maar ook essentiële bijdrage in kwaliteit. Het SSMHG verzorgt de accreditatie van scholingen zelf.

Een gevolg hiervan is dat een geaccrediteerde scholing door opleiders hoeft niet meer op verschillende plekken wordt ondergebracht, het SSMHG heeft een eigen toetsing en eenduidige beeldvorming. Wij zien het als ons vak om scholing te registreren, beoordelen en accrediteren van scholingen. Alleen zo geven we een grote groep therapeuten energetische artsen, healing masters, leraren, binnen onze branche de mogelijkheid een weloverwogen keuze te maken voor scholing en komen er diverse mogelijkheden om objectieve informatie te delen met tal van belanghebbende.

Zo werken we aan de waarde van het geven van diploma's. Niet alleen voor therapeuten is dit prettig maar ook voor de cliënten is dit een zekerheid dat de therapeuten Erkend beroeps opgeleid zijn.


Oprichter van SSMHG

Tailer Twan is oprichter van SSMHG en heeft uitgebreide ervaring met Hoog spirituele studies tevens Management in het bedrijfsleven vanaf 1994. Vanuit deze achtergrond is hij een groot kenner van competentiegerichtheid, brede professionalisering en eigenlijk alle facetten die het hedendaagse hogere/ spiritueel onderwijs met zich meebrengen om aansluiting te kunnen vinden met de meest uiteenlopende spirituele vakopleidingen.

Tailer Twan: is bovenal eigenaar van het opleiding centrum bij het ROSS-KYTT International, hij zorgt dat de juiste mensen zich toeleggen op het beroepsgericht vakopleidingen en houdt het complete tijdsspan in de gaten. Daarnaast is hij aanspreekpunt voor opleiders en verenigingen. Cindy Bergsma: is Communicatiemanager/Bedrijfspsycholoog van het ROSS en heeft een achtergrond in marketing- communicatie en grafische vormgeving. Ze heeft er bewust voor gekozen om werkzaam te zijn in deze branche, zodat ze haar bijdrage kan leveren aan de verhoging van kwaliteit. Zij ziet dat de complementaire zorg bestaansrecht heeft, maar hier en daar wel achterblijft in professionalisering en kwaliteit. Met haar scherpe oog voor detail probeert ze met SSMHG/ROSS te helpen stappen te zetten in de goede richting.

SSMHG heeft inmiddels een bolwerk kunnen vormen van meer dan duizenden therapeuten/ practioners, energetische artsen, die zich als groep sterk maken voor een gezonde spirituele maatschappij die meer erkenning voor de spirituele en energetische zorg ontvangt.
SSMHG leveren dagelijks hun unieke bijdrage door een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg te bieden aan hun cliënten.

Deze hoogwaardige kwaliteit van zorg kunnen wij garanderen doordat SSMHG voor therapeuten/practioners, energetische artsen die breed geschoold zijn, met verschillende werkvormen en die volledig werken volgens de Spirituele principes van de Healing Group. (SSMHG)

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!