Inschrijven Opleider

Inkoop studies van het SSMHG

Wil je ook een opleider worden van het SSMHG en wil je net als ross of het kytt of andere opleiders opleidingen gaan geven in de praktijk of online. U kunt de opleidingen inkopen voor uw opleidingscentra of online studie school. 

Met de inkoopstudies van het SSMHG kan je alle opleidingen onderwijzen op het gebied van spiritualisme, holistische therapie en psychologie en diverse Coach opleidingen. Dit is mogelijk op verschillende manieren. De werkwijze zullen we in het kort hieronder beschrijven. 

Ontwikkel je bedrijf met ruim 27 inkoopopleidingen en trainingen van SSMHG. Onze opleidingen, cursussen en trainingen helpen niet alleen jou verder te ontwikkelen maar natuurlijk ook jouw leerlingen, cliënten, studenten, en meer...voor jouw gewenste opleiding school waar dan ook. 

Met ruim 27 inkooptrainingen + verschillende E-boeken en samengestelde pakketstudies kunt u meteen aan de slag als opleider. Een éénmalige inkoop voor de rest van u loop carrier. Wie wil dat nou niet.

- Opleidingen verdeeld over diverse thema's is er altijd wel een opleiding of training die bij jouw opleiding instituut behoort. Welke opleidingen kunt u inkopen van het SSMHG voor uw opleidingscentra?

Hieronder vindt u een overzicht van de inkoopstudies van het SSMHG.

-Kundalini Yoga Docentenopleiding Level 1 Level 2 Level 3

-Kundalini Yoga Masteropleiding

-Kundalini Zwangerschap yoga Level 1 Level 2

-Mindfulness -Chakra Yoga Docentenopleiding

-TCM Medicine opleiding

-Ayurveda Medicine opleiding

-Sociaal Psychologie

-Kinder Psychologie

-Organisatie Psychologie

-Life coach

-Stress and Burn

-Out Coach -Dieet Therapeut

-EFT Therapeut

-Mudra Yoga Docentenopleiding

-Saarganjobaalja Yoga Docentenopleiding

-Saarganjobaalja Meditatie Master

-Sabia Kinderyoga

-Tantra Sex

-Mediumschap

-Engelen Therapie

-Intuïtieve ontwikkeling

-Psychometrie -Sjamanisme Healing

-Voodoo Master

-Ghost Hunter

-Hypnotherapie verwacht 2023

Hoe werkt de studie inkoop van het SSMHG? SSMHG staat voor "Sa Spirit Meditation Healing Group" Bij de studie inkoop is de naam SSMHG een copyright keurmerk en, wordt gekenmerkt door de unieke studies die men nergens anders kan volgen dan de internationale SSMHG. SSMHG staat voor een internationaal keurmerk op het gebied van spirituele Masterstudies, tot yoga volledige docenten opleider en therapeutische Coach en/of TCM, Ayurveda arts voor online of in de praktijk. Het duidelijk herkenbare concept geeft elke opleider een geheel eigen gezicht.

Daarnaast heeft SSMHG-concepten ontwikkeld waarin onze Studies worden verkocht ook inkoop "studies" zowel nationaal als internationaal. Door de bewuste keuze van het SSMHG zullen onze opleiders in verschillende steden kan het SSMHG-concept waarborgen. Wij hechten daarom veel waarde aan de keuze voor nieuwe locaties van onze opleiders, zodat wij de kwaliteit van ons merk kunnen blijven garanderen.

Dankzij deze ontwikkelingen is SSMHG succesvol in Nederland en België en op de nationale en op de internationale markt.

***Aankoop inkoop studies***

Éénmaling: Inkoopprijs 59.000, - euro voor alle studies!

Gespreide inkoop: De inkoop studies kan ook in 12 termijnen voldaan worden. Onder contractbasis en gespreide studie inkoop levering zullen de studies in 12-maandelijks termijnen verzonden worden: U betaald per maand een aflossing van 5200,- euro. Totaalbedrag is inclusief rente en aflossing.

Aan het einde van de 12 maanden bent u in het bezit van alle studies van het SSMHG. Deze worden in USB verzonden + de eerste 20 SSMHG beroeporganisatie certificaten zijn bij de aanmeldingen inbegrepen. (Dit is voor de cliënten zodat, zij aangesloten zijn bij de beroepsorganisatie SSMHG) (Geldt ook voor Buiten Europa!)

Inschrijven Studie Inkoop SSMHG

Wat kan u van ons verwachten bij inkoop van SSMHG-studies. 

U ontvangt de studies op een Usb stick + de eerste 20 Certificaten van de SSMHG-beroepsvereniging cliënten voor uw opleidingscentra. Dit certificaat is voor drie jaar geldig vanaf de eerste inschrijfdatum voor uw cliënt. Het certificaat is gewaarborgd voor drie jaar van dag 1 van de studie aanmelding. Normaal dient men dit apart aan te vragen voor de kosten van 150,- euro per drie jaar. Na de drie jaar kunt de cliënt via uw bedrijf het opnieuw hernieuwen en zal het SSMHG een nieuwe beroepsorganisatie certificaat opsturen naar de cliënt. De kosten van het SSMHG kunt u in de studies doorberekenen.


Inschrijven voor Inkoopstudies en/of meer informatie