HSP Coach Thuis Online Opleiding
HSP Coach Thuis Online Opleiding

HSP Coach

HSP met echte aanpak vanuit de kern. 

Wat is een Hoog Sensitief Persoon?

Het is niet niks je energie ligt vrij hoog, je bent voor alles vatbaar van geluiden, drukte in een stad of winkelcentrum, of gewoon in een huis situatie waar je elk geluidje hoort van je buren. Alles kan je al gauw te veel worden echt te veel.

Hoog sensitieve personen (HSP) raken snel overprikkeld en nemen dingen waar die andere mensen niet eens opmerken. Met verschillende opleidingen van het ROSS leer je hoe echt met deze herkenbare situatie om kunt gaan. De oplossing ligt vaak dichterbij dan je denkt. In de werkelijkheid is HSP de afkomst van trillingen op een frequentie die erg hoog ligt en vaak verkeerd is afgestemd in lichaam en geeft. Wat maakt het lesgeven bij het ROSS anders. Het echte leren en de persoonlijke aandacht die men aanvullend krijgt waar je echt mee verder kunt in de praktijk. Dat je HSP bent weet je waarschijnlijk al alleen, hoe krijgen we hier meer balans in. Intuïtie en chakra's begrijpen en vele spirituele beoefening niet om de HSP te versterken. Maar wel alle energieën op de juiste plaats te zetten. Om hier mee om leren gaan. Meer rust te creëren i.p.v. ergernis.

Het ROSS heeft een pakket voor je samengesteld om meer inzicht lichamelijk en geestelijk te kunnen krijgen zodat je meer balans ervaart als HSP. Na het behalen van de opleiding heb je niet alleen de onderdelen behaald in diploma's maar zal je ook nog het officiële certificaat HSP Coach ontvangen.

De onderdelen zijn de volgende opleidingen: Intuïtieve ontwikkeling, Reiki 1, Reiki 2, Chakra Yoga docent, EFT Therapeut, Psychometrie en Mediumschap. Met extra aandacht op gevoelens van HSP tijdens de onderdelen die behandeld worden.

Prijs voor deze opleiding is normaal 1528,- euro in Download Versie 

Maar door de algehele HSP Coach zal de kosten 899,- zijn

Alleen beschikbaar in Download Versie.

Inschrijven HSP Coach 

HSP (Highly Sensitive Person of hoog sensitief persoon) is iemand die gevoeliger is voor indrukken en prikkels dan gemiddeld. Hij of zij neemt subtielere nuances waar in de lichaamstaal en stemmingen van anderen en is gevoeliger voor licht, geuren en geluiden.

Wat zijn symptomen van HSP?

HSP kenmerken en symptomen? Wat is een Hoog Sensitief Persoon ...

Een hoog sensitief persoon is gevoelig voor prikkels van de omgevingsfactoren. Blozen, trillen, een snelle hartslag, niet kunnen nadenken zijn voorbeelden van symptomen. Niet te verwarren met angst. Indien een hoog gevoelig persoon wordt bekeken, gemeten of wordt geëvalueerd dan functioneert hij niet voor 100%.

Wat is HSP?

HSP of hoog gevoeligheid wordt gekenmerkt door een gevoeliger zenuwstelsel. Hoog sensitieve mensen beleven geur, smaak, gevoel en geluid intenser. Je merkt meer abstracte dingen op, zoals een bepaalde sfeer of stemming. Dit kan zorgen voor een overdaad aan prikkels waardoor je je soms overweldigd voelt.

HSP is meestal aangeboren. Het komt veel vaker voor dan je zou denken. Maar liefst 10 tot 20% van alle mensen is hoog sensitief.

HSP hoeft zeker niet nadelig te zijn. Eens je je hoog gevoeligheid omarmt, kan je HSP ook zien als een talent. Via HSP-coaching leer je jouw extra vaardigheden optimaal benutten.

Hoog gevoeligheid herkennen

HSP is geen ziekte maar een karaktereigenschap. Iedereen ervaart hoog sensitiviteit op een andere manier. De een is emotioneel gevoelig, de ander mentaal. Bij een teveel aan prikkels raak je echter overbelast. Vaak merk je dit aan je humeur of lichaam. Merk je dat je bij overprikkeling last krijgt van een verhoogde hartslag, kortademigheid, duizeligheid, onrust, vermoeidheid of moeite met nadenken? Dan kunnen deze klachten gelinkt worden aan hoog gevoeligheid. Ook ernstigere klachten zoals paniekaanvallen, sociale angst, faalangst, stress en spanningen, depressie en burn-out kunnen zich voordoen.

Dit is dan ook de aanwijzing dat er EFT in het opleiding pakket zit. Vaak zit er een fundamenteel verdrongen of een oppervlakkig probleem waar we niet mee verder kunnen en daar gaan we dieper op in tijdens de opleiding.

Door de grote hoeveelheid externe prikkels kunnen sociale situaties lastig zijn voor hoog sensitieve mensen. Je neemt de stemmingen van anderen rondom je makkelijker over. Je hebt meer behoefte aan rust en duidelijkheid en voelt je anders dan anderen. Sociale situaties, grote groepen en emotionele personen ga je liever uit de weg. Je hecht meer waarde aan diepzinnige één-op-één gesprekken.