Studeren in het buitenland

Studeren in het buitenland

Veel studenten schrijven zich in voor een opleiding vanuit het buitenland. Ook vanuit het buitenland studeer je eenvoudig bij ROSS. Lees op deze pagina hoe dat in zijn werk gaat.

Heb je meer vragen? Stuur dan een e-mail naar onlinestudies@outlook.com  Wij helpen je graag verder en zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden!

Eenvoudig inschrijven

ROSS-KYTT heeft veel studenten in Europa en buiten Europa. Ook als buitenlandse student schrijf jij je eenvoudig in via deze website.

Eenvoudig betalen

Bij studeren vanuit het buitenland dien je het lesgeld bij je inschrijving te voldoen. Dit geldt hetzelfde als in Nederland. Je betaalt geen toeslag zoals bij andere opleiders. En wij rekenen geen extra verzendkosten. Nadat je inschrijving is ontvangen, sturen wij je het gehele lespakket per omgaande toe. Maar u kunt ook kiezen voor een Download versie dan kunt u binnen 5 minuten beginnen waaraan ook in de wereld zelfs in gespreide termijn betalen. (Dit geldt ook voor het buitenland) Alleen u zal de opleiding ook in gespreide termijnen volgen.

Je kan het lesgeld voldoen via creditcard, een IBAN- of internationale bankoverschrijving, Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd, ontvang je per email een orderbevestiging. Als je hebt gekozen voor betalen via een bankoverschrijving, dan vind je de betaalinstructie in de orderbevestiging.

Eenvoudig studeren

Na ontvangst van het lesmateriaal kan jij in jouw eigen tempo het huiswerk aan je docent insturen. Duidelijke instructies vind je in het lesmateriaal.

Bij vragen of onduidelijkheden kan je steeds via e-mail een beroep doen op je aangewezen docent.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over studeren bij ROSS-KYTT vanuit het buitenland? Neem dan contact op via Whatsapp Service of email contact.

Het ROSS geeft iedereen wereldwijd om de gewenste opleiding te kunnen volgen. In elk gewenste vorm het beste bij u past.