Maand ritueel 

De Fasen van de maan

Door een bezwering uit te voeren op het optimale tijdstip in de MAANDCYCLUS zorgt u ervoor dat ze maximaal effect sorteert. Houd bij het lezen van de bezweringen en rituelen in het Heksen 

E-Book. De volgende elementaire magie in gedachte:

IEDERE MAANCYCLUS begint met een NIEUWE fase, waarin de maan tussen de zon en aarde in staat. Ten gevolge daarvan is de verlichte kant van de maan niet te zien vanaf de aarde. De maan GROEIT vervolgens geleidelijk totdat ze naar de tegenovergesteld kant van de aarde is 'gelopen'. Wanneer ze het verste eind van de aarde heeft bereikt, keert ze in de fase van VOLLE maan haarverlichte 'gezicht naar ons toe. Daarna begint de maan te VERKLEINEN om tot slot opnieuw de fase van nieuw maan te bereiken. 

DE COMPLETE CYCLUS duur een MAAND, in welke tijd de maan één omloop om de aarde maakt. Voor het bepalen van het over de maan heersende zonnesteken hebt u een almanak of efemeriden ASTRONOMISCHE JAARBOEK nodig. De maan loop om de twee tot drie daggen een volgend teken binnen. Rituelen helpen bij het maken van overgangen. Verandering hoort bij het leven, maar levert meestal stress op. Dat is zo bij vreugdevolle veranderingen zoals een huwelijk of een geboorte, maar eens te meer bij pijnlijke veranderingen zoals ziekte of overlijden. Rituelen kunnen helpen om opnieuw in balans te komen.

"RITUELEN GEVEN RITME AAN HET JAAR, AAN DE SEIZOENEN, MAAR OOK AAN HET LEVEN: ZE BIEDEN MANIEREN OM OVERGANGEN TE MAKEN"

Het 'nut' hiervan wordt bijvoorbeeld zeer duidelijk bij ingrijpende gebeurtenissen zoals een aanslag of een ramp. Op die momenten worden heel veel emoties opgewekt: er is onmacht, woede, verlies van vertrouwen in de mens en de wereld. Als een soort emotionele aardbevingen trekken zo'n gebeurtenissen door een gemeenschap en dan moet er puin geruimd worden.

De dingen moeten weer hun juiste plaats krijgen.

Rituele handelingen, van een stille mars tot het leggen van een bloemetje, kunnen hier een bedding bieden om onze gevoelens eruit te krijgen, te delen en zorg te geven.

Overigens, ook bij kleine breuklijnen is dat zo. Bedenk hoeveel mensen verloren lopen tijdens de coronacrisis, omdat rituelen aan het sterfbed of zelfs tijdens de uitvaart sterk beperkt zijn. Nabestaanden blijven zitten met hun zielenroerselen, het verhaal voelt 'niet af'. Uit gemis kan je soms duidelijk betekenis afleiden. Dat geldt ook voor rituelen. Alleen, gaandeweg werden rituelen misschien een beetje slachtoffer van hun 'succes' en nam de nutsfunctie het over.

Maandritueel ROSS

Zuivering van de Ruimte

Om Enig genezing werk te kunnen verrichten, is het noodzakelijk dat u alle rommel opruimt die eventueel blokkades zou kunnen opwerpen. Verdrijf met het onderstaande ritueel de oude , slecht energie uit uw woning. Trek een thee van ijzerhand en laat hem afkoelen. Doop uw vinger in de thee ne sprenkel hem rond in uw woning. 

Zeg daarbij:
Brouw van ijzerhard een infusie 
Om een huis te bevrijden van rondspokende intrusie. 
Sprenkel de drank rond in huis, van onder tot boven, 
En binnen een handomdraai zijn de spoken naar buiten gestoven!

Brand Daarna een salie en 'wuif' de rook in het fond om uw woning te zuiveren.
Dit wordt 'uitroken' genoemd.
In de opleiding Ghost Hunter/Voodoo Master, worden andere manieren gebruikt om de woning of plekken te kunnen zuiver wat nog sterker is van kracht. Dit komt uit de Surinaamse/Hindoestaanse religie.


Leraar Cindy Arnaz ROSS Teacher


Heb jezelf een ritueel?, of een spreuk dan vind het ROSS leuk om dat van jouw te ontvangen. Deze wordt verloot en voor een maand geplaats op de website en weergeven in de nieuwsbrieven met jouw naam en jouw kunde op het spirituele gebied.

Vul hieronder jouw ritueel in en deel dit met duizenden mensen wereldwijd. 

De rituelen mogen alleen positieve rituelen zijn. (Geen kwade spreuken) Dit kunt u schrijven in het Ritueel. Als het ritueel een groot bestand is dan, kunt u het ritueel uploaden. 

Wij kijken ernaar uit naar uw ritueel.

Zuivering van de Ruimte verwijderen van ongewenste spirituele identiteiten.