Meest gestelde vragen

Hoe lang kan ik over de opleiding doen?

De opleiding is in u zelf ingedeelde tijd te volgen. De opleiding is maximaal twee jaar geldig. Mocht het zo zijn dat je de opleiding niet volbracht wordt binnen de twee jaar, dan is deze te verlengen met één studie jaar extra. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden. Per jaar kost dat 99,- euro.

Is het ook mogelijk om een tussen stop door te geven binnen in de twee jaar?

Ja, mocht het zo wezen dat u een tijdelijke stop wilt zullen wij uw datum verlengen. De datum begint weer te lopen als u aangeeft om weer volledig de studie te hervatten. Hiervoor hoeft u alleen maar een email te versturen naar de klantenservice: onlinestudies@outlook.com

Hoe word ik begeleid?

U krijgt één op één begeleiding via E-mailsupport. Een eigen leraar aangewezen die u alles kunt vragen over u gekozen opleiding. Uw leraar stuurt de huiswerkopdrachten terug met cijfer en een beoordeling + commentaar voor u verdere persoonlijke groei.

Mag ik lesgeven na het behalen van mijn studie?

Ja, op het moment dat u geslaagd bent mag u wereldwijd lesgeven met de beroepsondersteuning van het S.S.M.H.G.

Moet ik mij apart aanmelden voor de beroepsvereniging SSMHG?

Neen, als u geslaagd bent wordt u automatisch aangemeld bij het S.S.M.H.G en krijgt u daar een certificaat van met uw persoonlijke gegevens. U komt bij het S.S.M.H.G in een database te staan. Mocht u vragen hebben tijdens uw vak 'over het lesgeven' dan is het toegestaan om de mensen door te sturen naar het S.S.M.H.G/ROSS of het K.Y.T.T. voor overige vragen en of registratie informatie/erkenning.

Waar kan ik de lessen volgen? In welk land?

Overal ter wereld als u een pc/laptop heeft, en een internetverbinding heeft, dan kunt u lessen volgen, vragen stellen, huiswerk inleveren en reactie terugkrijgen via email. Inmiddels zit het ROSS/KYTT wereldwijd.

Waarom is studeren bij het ROSS en het KYTT beter en effectiever?

Door de persoonlijke intensieve begeleiding vindt het ROSS van groot belang hoe u denkt en voelt tijdens de opleiding. Het ROSS houdt hier altijd rekening mee. Wij hebben daarom ook open vragen en opdrachten (geen multiple choice vragen) zodat er een beter inzicht komt op u persoonlijke groei en inzichten.

Zijn de levels bij de Kundalini Yoga opleiding apart te volgen?

Neen, wij hanteren alle levels in één studie. Dit is omdat wij als teacher opleidingsinstituut geen half werk willen afleveren. De Kundalini Yoga Studie zal u dan ook alles leren wat u nodig heeft om een goed docent te worden.

Ik heb ergens anders een Kundalini Yoga opleiding Level 1 gevolgd mag ik dan een vervolgopleiding doen bij het ROSS

Ja, u mag een vervolgopleiding doen maar, u zult de gehele Kundalini Yoga KYTT moeten volgen. Dit is omdat, wij onze eigen opleidingen uitgeven en niet dezelfde hanteren dan andere opleidings- (praktijkscholen).

Wanneer krijg ik mijn diploma?

Na het behalen van uw examen duur het twee weken voordat u de uitslag krijgt. Het diploma wordt via de post verzonden en, krijgt u automatisch bericht van het ROSS Bij het diploma zal ook het beroepsvereniging certificaat zitten van het Inc.- S.S.M.H.G.

Hoe schrijf ik me voor de opleiding?

U kiest uw gewenste studie en vult uw gegevens in. Het ROSS zal zo snel mogelijk contact met u opnemen voor de bevestiging van u studie, en controle van de gegevens. U hoeft daar niets extra's voor te doen.

Inschrijfkosten

Het ROSS vraagt éénmalig 14,95,- euro inschrijfkosten dit wordt bij de inschrijving meegerekend.

Kan ik ook opleider worden net als het ROSS?

Ja, bij het SSMHG kunt u studies inkopen voor uw opleiding centra. Dit is zowel voor de praktijk of online. Engelse opleidingen of Nederlandtalige opleidingen. U kunt informatie aanvragen bij de klantenservice van het ROSS of het SSMHG.

Studeren in het buitenland

Ook vanuit het buitenland studeert u eenvoudig bij het ROSS/KYTT - Het ROSS heeft veel studenten in België en andere landen. Zoals, Amerika, Afrika, Nederlandse Antillen, Portugal, Italy, Spanje, Hongarije, Duitsland, Zweden, Canada, Peru, en nog heel veel meer landen. Bij studeren vanuit het buitenland dient u het lesgeld bij uw inschrijving te voldoen met een papieren versie. U betaalt een toeslag van 35 euro voor extra verzendkosten binnen Europa. Buiten Europa 75 euro. Bij een Download Versie is gespreide termijnbetaling wel toegestaan. Nadat uw inschrijving en betaling is ontvangen, sturen wij u het gehele lespakket per omgaande toe.

Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd, ontvangt u per email een orderbevestiging. In het ROSS bevestigingsformulier vindt u de betaalinstructie van de orderbevestiging.

*Heeft u nog vragen over studeren bij ROSS-KYTT vanuit het Binnen Europa of buitenland?

Neem contact op met de Whats app service - 0036-205605112

U kunt ook het onderstaande formulier invullen en wij zullen binnen 48 uur contact opnemen.

Of stuur een e-mail naar: onlinestudies@outlook.com

Examen

De opleiding wordt afgesloten door open boek examen in de vorm van verplichte inzend opgaven. In de laatste inzend opgave zullen alle onderwerpen die zijn behandeld in de opleiding aan bod komen. Aan het afsluiten van de opleiding zijn derhalve geen extra kosten verbonden.

Vraag een studieverklaring aan

Is er geen examen aan de opleiding verbonden, maar wil je wel een bewijs van de behaalde resultaten? Wanneer je alle opdrachten ter beoordeling hebt ingestuurd, kun je een studieverklaring aanvragen. Hierop staan de gevolgde cursussen/of opleiding en de behaalde resultaten. Studie verklaring met 6 of hoger.

Wil je zelf bepalen waar, wanneer en hoe snel je studeert? Wil je alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven? Het kan bij de ROSS. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Maar zeker niet alleen, want je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt. Opdrachten insturen en vragen stellen kan op elk moment bij je eigen docent. En zijn vaardigheden een belangrijk onderdeel van de opleiding? Of dit ook bij jouw opleiding het geval is, lees je in de opleidingsinformatie op deze site. Tot slot krijg je bij de opleiding slimme online studietools voor effectieve, extra ondersteuning. Dat alles bij elkaar maakt een thuisstudie bij de ROSS de slimste weg naar een erkend diploma.

Maximale flexibiliteit

Studeren als de kinderen op bed liggen of in een "verloren" uurtje overdag? Bij de ROSS past de opleiding zich aan jou aan in plaats van andersom. Je bepaalt zelf waar je studeert, wanneer en hoe lang. Je verliest geen kostbare reistijd om naar een opleidingslocatie te gaan; je hebt gewoon een eigen docent die altijd voor je klaar staat en via de online leeromgeving snel antwoord geeft op vragen.

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!