Online Tantra Sex Docentenopleiding

Tantra Sex Docenten Thuis opleiding

Tantrische seks kan het seksleven van een koppel verrijken als die goed wordt toegepast maar,, zoals voor elke lichamelijke activiteit geldt ook hier dat koppels de seks moeten aanpassen aan hun eigen mogelijkheden en levensomstandigheden. Als je twijfels hebt bij het toepassen van een van deze technieken, wordt dit overlegt met je leraar tijdens de opleiding. Jij kent je lichaam het beste, luister hier naar. En als je geen jarenlange monogame relatie hebt waarin je op de hoogte bent van de seksuele gezondheid van de ander, moet je altijd veilige seks hebben.

In deze opleiding word je opgeleid om alles te leren over het Vak Tantra. Daarbij ga je kennis maken met verschillende oefeningen en opdrachten, van geschiedenis tot nu. En natuurlijk kijken we de Tantra Sex als je hierin zelf les gaat geven. Waar je om moet denken? Hoe start je een eigen Tantra Praktijk op? Wat kan wel in de praktijk? Hoe stel je je op als leraar en meer.

Prijs

Download Versie 299,- euro

Verzonden papieren Versie 450,- euro

299,00 € 6.500,00 €
Please select variants first

Wat is Tantra sex? Vrijen met liefde en met bewustzijn. In tantra seks maak je een diepe energetische verbinding met je partner. Het is een speciale ontmoeting, een ontdekkingsreis waarbij seks en hart helemaal mee mogen doen. Heel het orgastische potentieel wordt geactiveerd. Onbevangen, vrolijk, passioneel spelen met seksuele energie en met elkaar. Heerlijk lang (urenlang) extatisch samenzijn. Twee lichamen die samensmelten tot één, dat is tantra seks.

Tantra Sex heeft grote invloed op je seksleven
Seks mag er gewoon zijn. Levenslust mag er zijn dat zegt hoogleraar Monoro Singh leraar van het ROSS.

Tantra maar, ook Kundalini heeft grote invloed op je leven, dus ook op je seksleven. Maar dat is niets bijzonders. Tantra verandert je totale levensvisie. Je perceptie overtuigingen t.a.v. doelen, bezit, werk, begrenzing, relaties, moraal, zingeving; alles verandert. Tantra accepteert iedereen zoals men is. Dus als je een tantrisch leven leidt, accepteer jij jezelf ook helemaal.

Je accepteert je lust en begeerte, je accepteert je seksualiteit. Er is niets meer om te onderdrukken, seks mag er gewoon zijn. In tantrische seks mag jij je helemaal overgeven, samen je lichaam en seksuele energie laten stromen. Jezelf leren accepteren zoals je nu bent is het begin van elk mens. Tantra helpt je hierbij echt jezelf totaal te accepteren en de ander zal je respecteren.
Start vandaag nog de online opleiding van het ROSS.