Volledig Tantra Beoefenen

17-03-2024
Thuisopleiding voor complete Tantra Beoefening nog nooit was Tantra zo in één geheel.
Thuisopleiding voor complete Tantra Beoefening nog nooit was Tantra zo in één geheel.

Tantra gaat veel verder dan alleen Sex. Tantra is een gevoel een intentie een gelukzaligheid, een beleving een andere levensstijl en nog veel meer. Tantra gaat echter niet alleen over seksueel genot. Het gaat meer om het vieren van je lichaam en het voelen van verhoogde sensualiteit. De praktijk verweeft spiritualiteit, seksualiteit en een staat van mindfulness. Het stimuleert een sensuele ervaring die alleen of met een partner kan worden ervaren.

Maar wat is Tantra nou eigenlijk?

Osho zei ooit dat de beoefening van tantra bedoeld was om gewone geliefden in zielsverwanten te veranderen. Het is een eeuwenoud spiritueel pad dat tot doel heeft de vrouwelijke energie van Shakti te laten samensmelten met de mannelijke energie van Shiva om Eenheid te creëren.

Seks kan krachtige energie in ons wakker maken die kan worden aangewend voor persoonlijke groei en verhoogde spirituele zelfontplooiing.

Er zijn twee manieren om tantra te benaderen. Er is de linkshandige benadering die seks als een spirituele praktijk beschouwt. Wanneer je je toelegt op linkshandige tantra, zet je je in om bewustzijn en lichamelijke aanwezigheid in seks te brengen met als doel één te worden, spirituele eenheid aan te moedigen en alle levenswegen te verweven om een hoger doel te bereiken.

Rechtshandige tantra verwijst naar het gebruik van gezangen, symbolen en goddelijk gebed en rituele praktijken als toegangspoorten tot het spirituele rijk.

Wanneer je de beoefening van tantra in je seksleven brengt, kun je je chakra's gebruiken als aandachtspunten om tantra in het spel te brengen. Wanneer alle zeven chakra's op één lijn liggen en je het bewustzijn op dit moment vasthoudt, kan dit je plezier echt naar goddelijke nieuwe niveaus tillen.

Belangrijk: 

Tantra Sex is een docenten opleiding maar, u zal ook zeker aan zelfontwikkeling gaan doen. De oefeningen die bij de opleiding zijn inbegrepen zal u zelf ook allemaal gaan uitoefenen. Bij de aanbieding van Tantra Sex en Chakra Yoga is een perfecte combinatie om zo nog beter de energieën te voelen en te ervaren wat bij welke chakra behoord. Een veelzijdige en spannende opleiding waar je vele kanten mee uit kunt. Mocht je toch nog met vragen zitten neem gerust contact op en we zullen u z.s.m via email beantwoorden. 

Inschrijven Tantra Sex Thuisopleiding 

Ga verder en dieper met Tantra ROSS-SSMHG Studies
Ga verder en dieper met Tantra ROSS-SSMHG Studies

Tips voor Tantra

Hier zijn enkele eenvoudige tips om u te helpen bij het begin van uw tantra-reis;

Oogcontact

Als je merkt dat je afrekent, in je eigen hoofd gaat en je blik helemaal van je partner afwendt, dan is het tijd om diep adem te halen, je te concentreren en oogcontact te houden. De ogen zijn het venster naar de ziel en door de blik bij elkaar te houden, kun je echt een dieper niveau van samenzijn ontsteken.

Responsief beeld

Samen ademen

Over adem gesproken; een andere levensbevestigende tip is om te proberen je ademhaling samen te synchroniseren. Wanneer je je adem in harmonie brengt, kun je de shakti-energie combineren die er doorheen kabbelt, wat zal leiden tot een intensieve orgastische ervaring.

Laat los alles laat alles los

Leven in bewustzijn is wat tantra vereist en dit kan voor sommigen van ons lastig zijn; vooral als het gaat om het koesteren van verwachtingen en het omgaan met vooropgezette ideeën over hoe we ons zouden moeten voelen en hoe tantrische seks eruit zou moeten zien. Er is geen goede of foute manier van spelen, dus probeer de verwachtingen los te laten en laat je lichaam zich puur en eenvoudig uiten.

Rustig en Langzame Sex

Tantra is geen race naar een hoger wezen, het gaat erom dat je langzaam genoeg gaat zodat je alle zintuigen kunt aanspreken. Voor de ervaring is het belangrijk om alles op een dieper niveau te leren ervaren. Ontspan je geest, haast je niet naar het 'hoofdevenement' en blijf bij elke aanraking hangen.

Voor vragen over de opleiding ga naar de Contact link hieronder.