Nederlandstalige Kundalini Yoga Coach Thuisopleiding

13-01-2024

KLAAR OM JE YOGABEOEFENING NAAR EEN HOGER NIVEAU TE NEMEN?

De geavanceerde Yoga Coach-training is een exclusief en uitgebreid programma dat is ontworpen om je voorbij de grenzen van alleen-asana-yoga te brengen en naar het transformerende rijk van yoga-coaching te gaan.

Een geavanceerde opleiding die je meeneemt op reis om Kundalini Yoga Coach te worden. Het is een bewezen stapsgewijze yogatraining. Door intensieve studie van de therapeutische toepassingen van yoga zullen studenten die dit programma voltooien in staat zijn de gezondheidstoestand van hun cliënt te beoordelen en een persoonlijke praktijk voor te schrijven die hen in de richting van het welzijn van lichaam, geest en ziel zal brengen.

Als yogacoach leer je cliënten één-op-één en in groepsomgevingen te coachen. Door een geïntegreerde kijk op gezondheid en welzijn te hanteren, kijk je naar de fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten van het leven van je cliënt om een grotere impact te creëren en hen in staat te stellen hun ultieme potentieel te bereiken.

Deze training neemt je mee van een complete yogaopleiding naar het creëren van een bloeiend yogabedrijf. Leer verbinding te maken met ideale klanten en een positieve impact te maken in de wereld.

Wat is Kundalini Yoga Coaching en wat doet een Kundalini Yoga Coach?

Kundalini Yoga coaching is het beroep van het beoefenen en prediken van yogahoudingen, ademhalingstechnieken en verschillende lichaamsbewegingen om de gezondheid en het welzijn te bevorderen.

Een yogacoach begeleidt zijn cliënten naar spiritueel en fysiek welzijn door hen te helpen hun lichaamshoudingen te corrigeren, spanning los te laten door middel van ademhalingstechnieken en stress te verlichten door verschillende yogahoudingen uit te voeren. Daarnaast leren ze hun leerlingen ook meditatie met zoveel meer te beoefenen.

Wat is Kundalini yoga coaching en wat doet een yogacoach?

Kundalini Yoga coaching is het beroep van het beoefenen en prediken van yogahoudingen, ademhalingstechnieken en verschillende lichaamsbewegingen om de gezondheid en het welzijn te bevorderen.

Een yogacoach begeleidt zijn cliënten naar spiritueel en fysiek welzijn door hen te helpen hun lichaamshoudingen te corrigeren, spanning los te laten door middel van ademhalingstechnieken en stress te verlichten door verschillende yogahoudingen uit te voeren. Daarnaast leren ze hun studenten ook meditatie te beoefenen.

Wat zijn de voordelen van yoga coachingcertificeringsprogramma's?

Certificering voor yoga coaching heeft enorme voordelen voor de yogacoach met betrekking tot carrièremogelijkheden en fysiek welzijn. Enkele van deze eersteklas voordelen zijn:

1. Verbetert je yogapraktijk

Het grootste voordeel van een yogacoachcertificering is dat je hierdoor consistent yoga kunt beoefenen. Het is noodzakelijk om yoga goed te begrijpen voordat je anderen lesgeeft. De gecertificeerde yogatrainers helpen aspirant-yogacoaches bij het beoefenen van geavanceerde yogahoudingen en ademhalingstechnieken die de flexibiliteit verbeteren.

2. Verandert uw perceptie

Het behalen van een yogacoachcertificering verandert je kijk op het leven. Je kunt communiceren met collega-yogacoaches en luisteren naar hun kijk op het leven. Aan het einde van de certificering zul je nederig en ruimdenkend worden. Op deze manier kunt u uw leerlingen ook menselijkheid en compassie bijbrengen.

3. Verbetert uw verbinding met uw innerlijke zelf

Yoga helpt de geest, het lichaam en het innerlijke zelf met elkaar te verbinden. Door yoga te beoefenen, kun je een goede verbinding tot stand brengen tussen je geest en je lichaam. Het beoefenen van meditatie en diepe ademhaling helpt de spanning te verlichten en stress los te laten. De yogatrainers helpen yoga-aspiranten om naar hun innerlijke zelf te luisteren en hun potentieel naar boven te halen.

4. Zorg voor nieuwe vriendschappen

Veel mensen met verschillende culturele achtergronden volgen een yogacoachcertificering. Hierdoor kunnen yogacoaches communiceren met mensen met verschillende achtergronden en langdurige vriendschappen sluiten.

Inschrijven: Kundalini Yoga Coach

Om een volledige Kundalini Yoga Coach te kunnen worden hebben we een apart en uitgebreid opleidingspakket samengesteld. Dit is om gemotiveerde leerlingen optimaal te kunnen begeleiden op zowel lichamelijk en geestelijk niveau. Dit alles om een perfecte KYTT Yoga Master Coach te worden.

 • Kundalini Yoga level 1 level 2 level 3
 • Kundalini Yoga Master
 • Kundalini Zwangerschap Yoga level 1 en Level 2
 • Mudra Yoga
 • Chakra Yoga
 • Ayurveda Level 1 en Level 2
 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Stress en Burn-out Coaching
 • Live Coach Training
 • EFT Therapeut
 • Dieet Therapeut

Prijs Download Versie: 4200,- euro

Prijs 3x maandelijkse gespreide termijnbetaling 1450,- euro

Prijs 6x maandelijkse gespreide termijnbetaling 725,- euro

Voor inschrijven ga naar het onderstaande formulier.