Hoe wordt je een Spiritueel Healer?

27-06-2023
Spiritueel Master Thuisopleiding
Spiritueel Master Thuisopleiding

Stap voor stap is het goed om je geheel te laten onderwijzen hoe je spiritualiteit kunt toepassen in de praktijk en je dagelijkse leven. Een compleet inzicht in hoe je nu echt spiritueel kunt groeien met de thuisopleiding van het ROSS laat je niet alleen leren hoe spiritualiteit nu echt zit. Maar, ook ga je diep in verschillende oefeningen en doe opdrachten. De bevindingen en inzicht zult u samen met u leraar delen om zo een goed beeld te krijgen hoe we jouw echt verder kunnen helpen om jouw nog sterker te maken in je intuitieve vermogen en jouw innerlijke wezen.

1. Respecteer degenen die u zijn voorgegaan. De zoektocht om spiritualiteit te begrijpen is zo oud als de mensheid zelf. Miljarden zijn ons voorgegaan en hebben ontelbare uren gespendeerd aan het zoeken naar spiritualiteit. Negeer hun inspanningen niet. Overweeg hun bevindingen en hun geschriften - zelfs die buiten de religie waaraan u gewend bent geraakt.

2. Uw reis moet de uwe zijn. U alleen moet de beslisser zijn voor uw kijk op het Goddelijke. Je moet niet blindelings de leringen van een ander accepteren (zelfs niet je naaste mentor of ouder). Je hart moet kloppen en je geest moet zich verheugen in jouw spiritualiteit.

3. Begin waar je bent. We hebben allemaal speciale karaktergaven: mededogen, lachen, zelfdiscipline, liefde, enz. Gebruik ze als uitgangspunt. Wordt u geconfronteerd met een beproeving in het leven (ziekte, verlies, afwijzing)? Gebruik het als motivatie om je begrip van spiritualiteit verder te ontwikkelen. Lao-tzu zei ooit: "Een reis van duizend mijl begint met een enkele stap." Hij had in elk opzicht gelijk. Begin uw reis met de eerste stap die voor u het meest logisch is.

4. Vraag het Goddelijke om hulp. Hiermee bedoel ik, je hebt niets te verliezen en alles te winnen door het verzoek in te dienen. Als er een God is, kan Hij uw gebed beantwoorden. En als er geen God is, zal het proces van het doen van het verzoek nog steeds werken om je zintuigen en verlangen te helpen focussen.

5. Oefen, oefen, oefen. Net als al het andere in het leven wordt spirituele groei beheerst door oefening. Als u na uw eerste paar stappen uw antwoorden niet vindt, neem dan wat meer in een andere richting. Ook hier zal uw persoonlijke leraar in gaan begeleiden. Het zal tijd, inspanning en energie vergen. Maar gezien de invloed ervan op ons leven, is het uiteindelijk altijd de moeite waard.

6. Wees niet bang voor onbeantwoorde vragen. Hoewel het onbeantwoord laten van vragen misschien tegenstrijdig klinkt met het doel van de achtervolging, moeten we er niet bang voor zijn. Deze onbeantwoorde vragen zullen ervoor zorgen dat sommigen de reis voor altijd opgeven. En hoewel onze spiritualiteit de diepste vragen van ons hart zou moeten begrijpen, lijkt het onredelijk om te geloven dat onze geest alle mysteries van het universum met succes zou kunnen doorgronden.

Nogmaals, realiseer je volledig dat deze reis er voor ieder van ons anders uit zal zien. Spiritualiteit is een zeer persoonlijke aangelegenheid en zal waarschijnlijk tot verschillende uitkomsten leiden. Dit is geen bericht dat een specifieke religie onderschrijft. Het is gewoon een bemoedigende post en een herinnering dat deze reis belangrijk is belangrijk voor jouw.

Voor inschrijven ga naar de onderstaande link: