Echt Vet Verliezen met het E-boek

18-11-2023

De weg naar het echte vetverlies nu echt! De balans vindt je nu in je leven als je het Samara Vlok E-boek volgt.

Bij het ontstaan van verkeerd eetgedrag spelen meerder factoren een rol. Eten kan vaak de overhand nemen in vergelijking met andere vormen van verslavingen. zoal alcohol, sigaretten, tv of chatten, maar we kunnen niet  zonder eten, want dan gaan we dood. Dat betekent dat dat je iedere dag weer opnieuw geconfronteerd wordt met hoe en wat je het beste kunt eten als het gaat over vet verlies. Het E-boek van Samara Vlok is zo beschreven dat het eten gebaseerd is op de visie dat heel wording verder reikt dan een gezond eetpatroon, het heeft een fysiek, emotioneels, en mentaal en spiritueel aspect. We moeten genezen van ons eetgedrag want tot nu toe is het afvallen voor vele nog niet gelukt.

Het E-boek is in de eerst plaats een hulpmiddel voor mensen die echt willen afvallen en af willen van hun dwangmatig eetgedrag. Maar het is ook geschikt voor mensen die, 

  • al verschillende keren zijn afgevallen en weer zijn aangekomen
  • emoties weg eten
  • eten associëren met schuldgevoelens
  • ervaren dat gedachten regelmatig beheerst worden door wel of niet eten
  • persoonlijk betrokken zijn bij iemand die hiermee worstelt
  • beroepsmatig met deze problematiek te maken hebben. 

Je gaat jezelf terugvinden en het leven zoals je in wezen bent. Dan ervaar je zelfvertrouwen, geborgenheid, kracht, wijsheid en levensvreugde en je bent in staat om keuzes te maken waarbij je trouw blijft aan jezelf. 

In het E-boek gaan we je helpen de controle over je leven terug te krijgen door veranderingen aan te brengen in het nu. Want alle eerdere diëten hebben duidelijk niet geholpen vandaar dat vele het Samara Vlok E-boek bestellen om nu voor eens en voor altijd van vet af te komen.

Zoals:

1 Verminder suiker

2 Verminder bewerkte voedingsmiddelen

3 Alcohol helpt niet, beperk het gebruik tot een minimum

4 Geraffineerde koolhydraten zijn net zo slecht als suiker

5 Verhoog uw vetinname drastisch

6 Zout = vriend, suiker = vijand nummer één

7 Weerstandstraining is goed

8 Stop gekke cardio

9 Wandelen is goed

10 Yoga is goed

11 Water is zeker je vriend"

Denk hieraan dat vele marketing producten zoals proteïnen of light producent of '0' procent vet allemaal onzin is en natuurlijk een verkoop truc is. Het enige wat jij moet leren is opnieuw echt voedsel leren eten!

Echt voedsel heeft geen etiket nodig omdat we al weten wat het is.

Samara Vlok


E-Boek Vet Verlies