Ayurveda Thuisopleiding

24-05-2023
ROSS Nederland en Belgie de Thuisopleiding Ayurveda
ROSS Nederland en Belgie de Thuisopleiding Ayurveda

Ayurveda omvat niet alleen wetenschap, maar ook religie en filosofie, waarin waarheid het zijn is, het pure bestaan ​​als de bron van het leven. Ayurveda is de wetenschap van de waarheid zoals die zich in het leven manifesteert. Onze Ayurveda Levels heeft het doel en geeft inzicht in dit prachtige systeem van duizenden jaren wijsheid, wetenschap, gezondheidswetenschap, morele en ethische normen, niveau voor niveau opgebouwd.

Met de Nederlandstalige thuisopleiding leer je alles op het gebied van hoe je het vak Ayurveda dokter kunt uitvoeren. Je leert hoe je de juiste diagnose kunt stellen. Zoals gelaat, pols, ogen, tong, uiterlijk het Vata, Pitta, Kapha type je het beste kunt diagnosticeren.   

Ayurveda is een traditionele geneeswijze afkomstig uit India. Het legt de focus op een lang, gezond en gelukkig leven. De belangrijkste middelen die hiervoor worden ingezet, zijn gezonde voeding en een juiste leefwijze.

Ayurveda is een holistisch principe wat de kennis van onze eenheid combineert met de natuur en haar wetmatigheden. Deze Ayurveda opleiding wijst je de weg naar een gebalanceerd leven, de volledige kennis voor een volmaakt welzijn, natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid. De opleiding is ingedeeld in twee levels inclusief het openboek examen die je vanuit huis kunt maken. De prijs van de opleiding is:

Voor download versie 850,- euro

Voor verzonden papieren versie 1075,- euro

Voor inschrijven: https://www.ross-studies.nl/inschrijven/