ZKYTT Zwangerschap Kundalini Yoga Teacher Training

Level 1

Nieuw nu Beschikbaar "De Zwangerschap Kundalini Yoga Teacher Training" Wordt de Master van Zwangerschap Kundalini Yoga Teacher Training. "ZKYTT Master"

Zoals we gewend zijn met Kundalini Yoga Teacher Training is er ook speciaal Kundalini Yoga voor zwangere vrouwen. Vaak beweerd men dat de gewone Kundalini met de bekende Meditaties, ademhaling de speciale Kriya's ook mogelijk is bij zwanger vrouwen. Niet helemaal waar. Veel oefeningen vanuit de normale Kundalini Yoga kunnen niet gedaan worden bij zwanger vrouwen. Vanuit de oorsprong is er een speciale Kundalini Yoga Teacher Training die wel geschikt is voor zwangere vrouwen. Deze ZKYTT zorgt ervoor dat de aanstaande moeder zicht lichamelijk en geestelijk voorbereid op de bevalling. De binding met het ongeboren kind zal zich sterk verbinden dan welke andere yoga vorm dan ook. De opleiding bestaat uit twee levels die inbegrepen zitten wanneer u zich inschrijft. Het is een prachtige opleiding die alles uitlegt van week 1 tot week 40 wat men kan verwachten in de zwangerschap. De bijbehorende oefenen ook de zoals" de oeroude juiste ademhalingsoefeningen, meditaties voor de zwangerschap, kant en klare voorbeeldlessen, maken van lessen, hoe begeleid ik als leraar de lessen, Verschillende les programma', Zwangerschap massages, Uitgelegde tips voor u als leraar. Samen met je partner , de rol van de vader, massages die je samen en/of bij jezelf kunt uitvoeren, Oefeningen tijdens de bevalling, Maar ook voor na de zwangerschap , babymassage, voeding, Kundalini vuur tijdens de zwangerschap, Kundalini tijdens de geboorte, Kundalini na de bevalling, Oefeningen die toegestaan zijn om het vuur op te wekken. Alles over Vuur, aarde, metaal en water tijdens zwangerschap, bevalling, Alle oefeningen op een rij met programma's, drukpunten tijdens zwangerschap, Drukpunten tijdens de bevalling en na de bevalling.

Level 2

Het nieuwe begin, de verbinding op hartniveau, het leven en de essentie, verzorgen, Kalmte, bloedsomloop, zenuwstelsels trillingen, zintuigen, Oerkrachten, liefde, Bekken, ogen , Kriya's Week tot week, uitrusten, meditatie, positiviteit en zo veel meer de inhoud van de opleiding volgt nog. Opdrachten en het Open boek examen. Het is een veelzijdige opleiding die je laat zien als leraar. Hoe moeder en kind al verbonden kunnen zijn met het ongeboren kind. De vader gaat ook een grote rol spelen in de yoga lessen. Als student zal je met alle oefeningen die met ZKYTT te maken heeft kennis gaan maken. In de opleiding word duidelijk beschreven waar je op moet letten tijdens het geven van de juiste ZKYTT. Na het behalen van de opleiding ben je een gecertificeerde ZKYTT Master De kosten zijn: Download Versie:595,- euro Papieren Versie: 650,- euro Voor cursisten die de opleiding al gevolgd hebben in Kundalini Yoga Teacher Training bij het ROSS/KYTT SSMHG krijgen 50,- euro inschrijfkorting.
Lees meer:  https://www.kundaliniyogaopleiding.nl/zwangerschap-kytt/
Alle toegestaande oefeningen die mogelijk zijn voor Kundalini Yoga Zwangerschap lessen. Word een erkende ZKYTT docent en start vandaag nog met je gewenste opleiding.
Alle toegestaande oefeningen die mogelijk zijn voor Kundalini Yoga Zwangerschap lessen. Word een erkende ZKYTT docent en start vandaag nog met je gewenste opleiding.

Je kunt yoga lessen geven in drie verschillende trimesters. Je kunt je verdiepen in wat de zwangere vrouw van week tot week doormaakt. Je kunt je intuïtief inleven om de juiste yoga begeleiding te geven. Je kunt aparte lessen geven aan moeder en vader en de massages. Je gaat leren hoe je kunt gaan werken met drukpunten. Deze drukpunten die kunnen bij de massage lessen geven worden. Ook dit kan natuurlijk samen met de vader gedaan worden. En verder gaan we kijken hoe we de bevalling gaan doen met de oefeningen die we je gaan leren. Daarna geven we natuurlijk ook de nazorg, de nazorg voor de moeders na de bevalling met de speciale oefeningen die daarbij horen. Een veel zijdige opleiding waar je vele kanten mee uit kunt word ZKYTT Yoga Docent.

Namasté

Kundalini Yoga Zwangerschap Docenten Thuisopleiding
Kundalini Yoga Zwangerschap Docenten Thuisopleiding