Thuisstudies ROSS

1. ROSS is de enige aanbieder van goedgekeurde trainingen in verschillende erkende Yoga opleiding vanuit de Saarganjobaalja wet en vanuit de Sikh traditie onder de beroepsvereniging SSMHG.®
Als je de kleine lettertjes leest wat betreft andere trainingen zal je zien dat andere trainingen wellicht resulteren in een certificaat, maar niet in de erkende SSMHG certificering. Een yoga docentenopleiding is verplicht om alle levels voldaan te hebben. Door voor een door SSMHG gecertificeerd programma te kiezen ontvang je de training van ROSS gediplomeerde docenten die vele jaren diepgaande studie en ervaring hebben doorlopen om hun SSMHG docentstatus te bereiken. Misschien nog belangrijker als je verder wilt: Alleen een door ROSS gecertificeerde Level 1 training geeft toegang tot de Level 2 en Level 3 trainingen en deze volledig hebben afgerond. Nu ook verkrijgbaar de volledige Yoga Master Training.

2. Internationale standaarden en certificeringsniveaus zorgen ervoor dat alle ROSS trainingen van dezelfde kwaliteit zijn, ongeacht waar je je training doet.

Het ROSS teacher training programma is een gestandaardiseerd systeem van drie certificatieniveaus, elk niveau bouwt verder op de vorige. Waar ook in de wereld je besluit een training te volgen, je zal dezelfde kennis en informatie ontvangen. Wanneer je de Level 1 Level 2 en Level 3 training volbracht hebt:

  • Na het behalen van jouw gewenste opleiding ben je internationaal wereldwijd SSMHG gecertificeerd zoals 'Instructeur, Therapeut, Master.
  • Word je geregistreerd bij de 'International Therapeut, Master, Teachers Association SSMHG'

3. Je vindt altijd hoog gekwalificeerde Teacher Trainers met een diepe kennis en de ervaring om je goed te kunnen begeleiden.
Alle ROSS Teacher Trainers hebben met succes een uitgebreid en veelomvattend Professional Development Programma doorlopen. Van nieuwe Teacher Trainers wordt vereist dat ze meer dan 500 uur studie hebben gedaan en een minimum van 500 -1000 uur les hebben gegeven in Chakra Yoga, Saarganjobaalja Yoga, Sabia Yoga, Kundalini Yoga, Zwangerschap yoga Sabia (niet bij Mudra Yoga).

4. Het Level 1 Level 2 Level 3 Teacher Training programma is ontwikkeld over een periode van vele jaren door ervaren en toegewijde leraren en trainers. In Franchise of Wholesale onder eigen markt naam. Wel met de auteur van het SSMHG.
Het Level 1 Level2 Level 3 en de Master Teacher Trainer programma, aangeboden in meer dan 58 landen en, is een interactief 500 uur durend programma.

5. Je ontvangt 1 op 1 ondersteuning bij je training om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je nodig hebt en je te helpen het programma te voltooien. Het examen kan altijd met een open boek gedaan worden in je eigen vertrouwde omgeving.
Teacher training programma's worden alleen aangeboden door ROSS gelicenceerde Lead Trainers die, samen met hun team van trainers en interne, zowel binnen als buiten de klastijden beschikbaar zijn om 1 op 1 ondersteuning, aanmoediging en motivatie te bieden via email begeleiding. 24/7

6. Zelfs lang nadat je je certificering behaald hebt is er ondersteuning voor je, zowel als student als in je nieuwe rol van docent.

7. ROSS handhaaft de naleving van ethische en professionele normen in de internationale gemeenschap van Kundalini Yoga docenten en Teacher Trainers.

ROSS gecertificeerde instructeurs gaan akkoord met de professionele gedragsnormen en ethische normen die de acties van alle ROSS instructeurs en docenttrainers begeleiden. Deze ethische code helpt, naast gecertificeerde instructeurs, de integriteit van ROSS trainingen te ondersteunen en biedt bescherming en toevlucht voor Saarganjobaalja Yogastudenten, -gemeenschappen en andere leraren en trainers. Als je de niet-aflatende inzet van ROSS voor ethiek en gedragsnormen kent, zul je altijd trots zijn om een ROSS gecertificeerde yoga-instructeur te zijn!

8. ROSS biedt een brede selectie van middelen voor zowel docenten als studenten om hun onderwijspraktijk voortdurend uit te breiden en te verdiepen. Door vernieuwde opleidingen op spirituele vlak en/of yoga zal ROSS altijd vernieuwd blijven en geïnspireerd blijven in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Namasté ROSS

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

Leer alles op het gebied van geesten en energieën.