Tantra Sex Teacher Training Thuisstudie

De Online opleiding Tantra Sex

Deze prachtige erotische esoterische sexuele online opleiding is een seksuele kunst voor in het leven van een drukbezet koppel, alleen staand, invalide, homosexueel, biseksuele, jong, oud voor iedereen die...........meer wil in het leven.

Seks is alomtegenwoordig. Op affiches, televisie, internet noem maar op. Maar in het privéleven missen veel koppels seksuele voldoening en nemen ze hun toevlucht tot snelle oplossingen , zoals medicijnen, het laatste seksspeeltje en een speciaal ' verwenweekend'. Maar snelle oplossingen houden geen stand en onze moderne cultuur wordt wel rijk van de verkoop van dit soort fastfoodseks, koppels hebben duidelijk iets nodig dat voedzamer is.

EN DAT IS TANTRA SEX!!

Tijdens de tantrische seks laten de geliefden hun seksuele energie niet alleen versmelten met elkaars lichaam en ziel, maaar ook met het goddelijke kosmische bewustzijn. Elk moment van seksueel contact wordt als orgastisch beschouwd, niet alleen de uiteindelijke ontlading. En de geliefden genieten van elk extatisch moment van het samenzijn.

Met alle spanningen waar moderne koppels mee geconfronteerd worden, is tantrische seks misschien relevanter dan ooit. Vergeet de fastfoodoplossingen en schrijf je in voor de heerlijke Tantrische seks opleiding. Dit is jouw weg naar seksueel genot spiritueel geluk en groei en langdurige liefde.

Het kraanjuweel van Tantrische seks het begeerde mannelijke meervoudige orgasme wordt ook in alle details beschreven. Het is geen mythe. Het is een echte techniek die elke man onder de knie kan krijgen om zichzelf en zijn vrouw een genot te schenken dat ze nog nooit eerder hebben gekend.

Enkele voorbeelden die in de Opleiding behandeld worden:

*De geschiedenis van Tantra

*Meervoudig orgasme voor mannen

*Verering van de seksualiteit

*Verlengde passie

*De polariteit van seks

*Tantrische seks en zijn ontlading

*Tantrische seks en haar ontlading

*Rollenwissel

*Steun voor seks

*Tantrische draai

*De lotushouding, nieuwe versie

*De achterste billenstand

*De vrouw boven

*De man boven

*De lotushouding

*De Kama Sutra en standje 69

*Tantra en seksspeeltjes voor hem

*Tantra en seksspeeltjes voor haar

*Tantrisch evenwicht en controle van de ademhaling

*Tijd voor Tantra

*Een heilige plek

*Tantrische fitness voor haar bandhas

*Tantrische fitness voor hem bandhas

*Versmelten met muziek de tantrische dans

*Chakra's

*Meditatie een tantrische instelling

*Het zuiveringsritueel

*Ademhaling en oogcontact

*Tantrische aanraking voor haar

*Tantrische aanraking voor hem

*Erotische massage

*De tantrische kus

*Tantrische massage van de yoni

*Tantrische massage van de lingam

*Haar heilige plekje

*Zijn heilige plekje

*Wederzijdse tantrische masturbatie

*Cunnilingus stimuleren van de grote en kleine schaamlippen

*Er worden nog heel veel meer onderwerpen behandeldt dit is slecht een onderdeel wat je kan verwachten in de Tantra Sex opleiding.

Tantra Seks Thuisstudie
Tantra Seks Thuisstudie

Inschrijven Tantra Sex Thuis opleiding

Tantrische seks kan het seksleven van een koppel verrijken als die goed wordt toegepast, maar zoals voor elke lichamelijke activiteit geldt ook hier dat koppels de seks moeten aanpassen aan hun eigen mogelijkheden en levensomstandigheden. Als je twijfels hebt bij het toepassen van een van deze technieken, moet je eerst je dokter raadplegen. Jij kent je lichaam het beste, luister hier naar. En als je geen jarenlange monogame relatie hebt waarin je op de hoogte bent van de seksuele gezondheid van de ander, moet je altijd veilige seks hebben.

De hoofdonderwerpen in de opleiding:

**Geschiedenis, Polariteit van seks, Meervoudig orgasme voor mannen, Tantra en Yoga, Tantra en jezelfacepteren, aan de basis werken, Tijd voor Tantra, Éénheid, Een heilige plek, Bandhas en tantrische fitness voor hem en haar, Tantrische dans, Opdrachten.

** Chakra's, Meditatie een tantrische instelling, Shiva en liefde, Zuiveringsritueel, Ademhaling en oogcontact, Koninkrijk van het goddelijke, Shiva en devi, Shivalinga, Tantrische aanraking van erogene zones, Tantrische seks en ontlading , Opdrachten.

**Helemaal laten gaan, Tantrische aanraking,Tantrische seks en haar ontlading, Rollenwissel, Steunen voor de seks, Tantrische draai, Opdrachten.

**Tantrische Seks, Erotische massage , Tantrische kus, Een worden met Tantra, De eerste Soetra, Haast en klaarkomen, Neuroses, De tweede Soetra, Trillen, Massage van de yoni, Massage van de lingam, De derde soetra, vergeet jezelf, Technieken en verband, De vijfde techniek, Haar heilige plek, Zijn heilige plek, opdrachten.

**Kosmische orgasme Veroordelen, Openbaring, Gevoel van geluk en warmte, wederzijdse tantrische masturbatie, Gunnilingus, Seks is het begin, Wetenschap, Stimuleren van de clitoris, Penetratie, Meditatieproces helpen, Sek energie, Rust en Geniet, Geslachtsdaad, De eikel en het frenulum, De penis, Opdrachten.

**De overgave,Gecharmeerd, Fellatio, Anaalspel, Seksenergie, Uitstelling, Centrale punt van Tantra, Meditatieve ervaring, Anaal plezier voor haar, Anaal plezier voor hem, Levenskracht en seks, Penetratie verlengen, Tantrisch stoten , Genot geen wellust, Opdrachten.

**Hoe werk de tantra in de praktijk, Boeddha, Confrontatie, droge orgasme, Seksspeeltjes voor haar, Oefeningen, Sekspeeltjes voor hem, Kama Sutra, Lotushouding, Bewust wat je waarneemt, De man boven , De vrouw boven, Billenstand, Opdrachten.

**Stap voor stap naar Tantra Sex leraar, Praktische informatie, Tijd , Lesgeld, Nazorg, Tantra Teachers opleiden, Intake, Basisvaardigheden, Lesmateriaal, Seksualiteit, Ademhalings oefeningen, Prettige plek, Motivatie test, Examen.**

Video link van lauren NPO:  

https://www.npo.nl/lauren-en-de-liefde/06-07-2015/AT_2038347/?media_type=broadcast

Ondek wat Tantra met je kan doen, het verandert je hele ik, geniet optimaal van sex nu nog meer dan anders.

Word Tantra Sex Teacher!


Opleiding die hier bij past is Kundalini Yoga en Ayurveda

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

Online Tantra Sex Thuisopleiding. Start datum meteen beschikbaar.