Opleiding Spiritueel Master

In het algemeen wordt de betekenis van spiritualiteit gedefinieerd als: alles wat de geest (ziel) aangaat. In eenvoudiger bewoordingen, het is de manier waarop je naar het leven kijkt. Een belangrijk aspect van bewust leven! Spiritualiteit is onderdeel van persoonlijke ontwikkeling. Iedereen heeft een geest. Dus of je nu gelooft dat je spiritueel bent of niet, we zijn allemaal spirituele wezens in een fysiek lichaam. Spiritueel leven wordt ook vaak omschreven als 'liefde & licht' en manifesteert zich met het universum.

Hoe weet je dat je spiritueel bent?

Wanneer je spiritueel bent aangelegd zijn er een aantal zaken die je kunt herkennen: Je weet vaak wie er gaat bellen, zonder dat je op je scherm hebt gekeken. Je hebt bijvoorbeeld sterke voorgevoelens dat een etentje of afspraak niet doorgaat zonder dat je daar van tevoren van op de hoogte was.

Wat kun je doen met spiritualiteit?

Door je spiritueel te ontwikkelen kun je deze patronen en overtuigingen opnieuw waarderen. Hierdoor ontstaat er enorm veel ruimte en energie waardoor je je weer bewust wordt van wie je werkelijk bent: heel en compleet. Dat is eigenlijk de kern van spirituele ontwikkeling; het besef dat je goed bent zoals je bent. Voor jezelf maar ook naar anderen toe.

Hoe kun je een spiritueel Master worden?

Kiezen voor ontwikkeling!

Het begint met de bewustwording dat iedereen spiritueel is en door het kiezen voor persoonlijke ontwikkeling, zonder enige dwang. Daarom heeft het ROSS het complete opleidingspakket samengesteld om een erkend spiritueel Master te worden in Spiritualiteit. Dit kan alleen als je alles leert over spiritualiteit met alle meditaties, intuïtief vermogen en rituelen die daarbij horen. Tevens ontvangt u de afstandsinwijdingen en healingen bij elkaar.

Een veelvoudige opleiding die je vanuit huis kunt volgen.

  • Gratis 10 jaar registratie bij het SSMHG internationale beroepsorganisatie
  • Gratis inschrijving
  • Gratis professional begeleiding en nazorg.
  • Beschikbaar in Download Versie
  • Beschikbaar in Verzonden Papieren Versie


Inschrijven Spiritueel Master Thuisopleiding

Inschrijven Spiritueel Master Wanneer ben je spiritueel ontwaakt? Je kunt dit merken aan symptomenals psychische en lichamelijke klachten. Maar ook in bepaalde voorkeuren of veranderde behoeften. Wellicht geeft het je wat inzicht in jouw proces: 1. Een gevoel van eenzaam zijn 2. Stemmingswisselingen/angst gevoelens 3. Even niet meer weten wat je wilt (vast zitten)