Sjamanisme Healing Master Thuisopleiding

Shamaan Rituelen, Shamanistische Rituelen
Shamaan Rituelen, Shamanistische Rituelen

Sjamanisme, Sjamaan worden met de thuisopleiding van het ROSS

De verborgen dynamiek van familiebanden over de relatie tussen sjamanistische genezingsrituelen en systemische therapie vind je in de thuisopleiding van het ROSS. Het systemisch werk wordt verduidelijkt met praktische voorbeelden zoals: indianen en resetvaten, traditionele medicijn mensen en sjamanen.

In de opleiding wordt je opgeleid hoe je als begeleider van sjamanen trainingen kan geven in familie opstelling. Je vind onder andere het systemische werk, de term Sjamanisme, en natuurlijk de leer over familie opstelling. Je zal kennis gaan maken met: Sjamanistische rituelen, paradigma's, Sjamanisme en psychotherapie.

-proces in ruimte, abstracte krachten, verschil tussen sjamanistische tradities en spiritueel reinigen, fysiek lijden, van begin tot het einde hoe de werkelijke zweet hut werkt, met de daarbij behorende fases, wat de kracht en de rol is van de voorouders, zielen, geesten en hulpgeesten, de vier lichamen, meervoudige ziel.

*Persoonlijkheid

*Fysiek lichaam

*Etherisch lichaam

*Astraal lichaam

*Mentaal

*Individuele ziel

Tijdens de opleiding word de persoonlijkheid getraind om je voor de ziel te openen en leren om langdurig de stilte te ervaren waarin de ziel zich kenbaar kan maken. Gebed kan in de persoonlijkheid te structuren creëren die het mogelijk maken dat de ziel heel dichtbij komt. Ziel en persoonlijkheid zullen altijd twee verschillende dingen blijven, maar ze kunnen leren om heel nauw samen te werken.

Aanwezige doden opstellingsproces, effecten, en tevens de ontwikkeling,

In het traditionele Sjamanisme worden de hulpgeesten op verschillende manieren gerepresenteerd. De helpers zijn aanwezig in liederen die hun instructies en beloftes verwoorden. Hun aanwezigheid is voelbaar in de altaren en ceremoniële objecten die aan hen zijn gewijd. De helpers zijn er ook als de sjamaan ze representeert door hun plaats in te nemen, als hij danst met hun machistische dansen waarin de helpers aan de aanwezigen worden gepresenteerd zijn niet alleen maar imitaties van bewegingen en geluiden, maar ook gebaseerd op dezelfde principes die familieopstellingen mogelijk maken.

Verder natuurlijk de Sjamanistische rituelen worden weergegeven met verschillende oefeningen.

Registratie voor Sjamanisme

Opleiding met vele leuke opdrachten, rituelen, inspiraties, om een echt sjamaan te kunnen te worden.
Opleiding met vele leuke opdrachten, rituelen, inspiraties, om een echt sjamaan te kunnen te worden.

Verbinden behoort tot de belangrijke kenmerken van rituelen in het algemeen, en bij sjamanistische rituelen krijgt dat onder andere vorm in het contact maken met de andere werkelijkheid. De wereld om ons heen bestaat, maar de ervaring van wat wij de realiteit noemen, komt tot stand. Er is een fysieke wereld om ons heen, maar het zijn onze zintuigen die deze wereld waarnemen en ons erover inlichten, We krijgen doorlopend enorm veel informatie binnen.

Om betekenis te geven aan die overvloed wordt er doorlopend razendsnel automatische gefilterd en gekozen door ons brein zodat we niet aan elk beeld en elk geluid dezelfde hoeveelheid aandacht hoeven te besteden. Dromen of in een trance zijn en contact maken met de andere realiteit gebeurt geleidelijk met de training sjamanisme. Met de rituelen krijgen we een richting en een doel om de aanwijzingen voor een geheel beeld neer te kunnen zetten.

Prijs opleiding:

Download Versie € 399,-

Verzonden Papieren Versie € 475,-

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

Snelle opleiding van het begin tot gevorderde thuisopleiding Sjamanisme met Healing en meditatie. Je leert alles over het vak sjamanisme