Chakra Yoga Docenten Thuisopleiding

Chakra Yoga Docenten Thuisopleiding

Met de opleiding Chakra Yoga Docentenopleiding zal je de filosofie en de praktische Chakra oefeningen van het lichaam en de geest verrijken met nieuwe waarnemingen en zienswijzen. Voor nu en voor het dagelijks leven , voor jezelf maar ook voor je leerlingen om alle juiste kennis bij te brengen op het gebied van Yoga en de werking van de juiste Chakra oefeningen zullen in deze opleiding ruim aan bod komen. Word Chakra Yoga leraar en schrijf je vandaag nog in.

Prijs

Download Versie 279,- euro

Verzonden Papieren Versie 379,- euro

279,00 € 595,00 €
Please select variants first

De training is bedoeld om je kennis over Mudra en yoga te verbreden en te verdiepen. Je leert de theorie, oefeningen en ervaring die nodig zijn om je te ontwikkelen tot een professionele Yoga Mudra docent.
De intensieve Mudra oefeningen zijn een unieke kans om de training in korte tijd en in je vertrouwde omgeving te volgen. Deze geconcentreerde vorm van werken geeft je de mogelijkheid om een nog diepere ervaring op te doen en je onder te dompelen in de yoga manier van leven. Doordat je de thuistraining volgt, kun je je beter concentreren op de Mudra oefeningen, herhaal indien nodig. Zodat u niet meer hoeft na te denken over hoe en welke Mudra correct werkt.