Over het ROSS

ROSS is al vierentwintig jaar de onderwijsspecialist op het gebied van coaching, counseling,Yoga Docent opleiding, Spirituele Master opleidingen complementaire therapieen en persoonlijke hoogstespirituele groei. ROSS is opgenomen in het Internationaal Beroepsonderwijs. (S.S.M.H.G) dit staat voor "Sa Spirit Meditation Healing Group" Internationaal.

De beroepsvereniging SSMHG is het hoogst wat men kan behalen op het gebied van spiritualisme en yoga teaching. Wat ooit begon als praktijk school op het gebie van Mediumschap en Intuitieve ontwikkeling en groei als leraar is sinds, een paar jaar uitgegroeid tot een opleidingsinstituut met vele spirituele online opleidingen.

Vandaag de dag is het ROSS nog steeds groeiende heen. Wij blijven met nieuwe opleidingen komen die nergens anders online aangeboden worden. 

Het ROSS. is als beste getest met de spirituele online studies en als hoogste kwamen wij uit met de enquete van de Online Kundalini Yoga Teacher Training opleiding. Als enige van Nederland en Belgie zijn ook de opleidingen te bestellen waar dan ook op de wereld.

Email : onlinestudies@outlook.com

Wij antwoorden uw E-mail binnen 48 uur.

Vriendelijke groet Team ROSS


Wees de eerste om het nieuwste te lezen!