Nieuws ROSS

Kundalini Yoga Docent worden is alleen als men inclusief alle Levels heeft gevolgd. Dit houdt in dat je alleen een volledige Kundalini Yoga docent kunt worden als je de Level 1 Level 2 en Level 3 behaald heb. Vervolgens kun je doorstromen naar de Kundalini Yoga Master Thuisopleiding en daarbij hebben we ook nog de opleiding Kundalini Yoga Zwangerschap Docenten Thuisopleiding. Dit laatste heb je geen vooropleiding nodig. Bij de zwangerschap Kundalini Yoga kan je meteen beginnen. Dit is ook inclusief Level 1 en Level 2.

Om een volledige Coach te kunnen worden op het gebied van Kundalini Yoga hebben we een apart en uitgebreid pakket samen gesteld.

Dit is om mensen naast de Kundalini Yoga optimaal te kunnen begeleiden op zowel lichamelijk en geestelijk niveau. Er is vaak naast de lessen veel vragen van leerlingen. De afgestudeerde leraren willen vaak het pad gaan verbreden in spiritualisme maar ook hoe ze mensen van een Burn-Out of andere geestelijke problemen kan gaan begeleiden.

Daarom heeft het SSMHG een pakket samengesteld om een optimaal yogaschool en praktijk neer te kunnen zetten.

Wat kan je verwachten bij een Kundalini Yoga Master Coaching pakket:

Kundalini Yoga level 1 level 2 level 3

Kundalini Yoga Master

Kundalini Zwangerschap Yoga level 1 en Level 2

Mudra Yoga

Chakra Yoga

Ayurveda Level 1 en Level 2

Intuitieve ontwikkeling

Stress en Burn-out Coaching

Live Coach Training

EFT Therapeut

Dieet Therapeut

Een Kundalini Yoga Coach is veelzijdig pakket.

https://www.kundaliniyogaopleiding.nl/kundalini-yoga/nieuw-kundalini-yoga-coach/ 

Als leraar kan je na yoga lessen overspoeld raken door vele vragen van leerlingen. Vaak is daar geen tijd voor omdat, de volgende Kundalini of andere yoga les al klaar staat om de yoga te beginnen. Daarom heeft het SSMHG 'De Kundalini Yoga Coach ontwikkeld' zodat, men naast de Kundalini Yoga een aparte ruimte kan creëren om ook een eigen "Coching praktijk" te beginnen. Jouw leerlingen kunnen dan apart een afspraak maken voor extra begeleiding.


SSMHG heeft niet alleen de keurmerk als internationale beroepsorganisatie maar, SSMHG geeft ondernemers nu de kans om studies in te kopen voor uw eigen online of praktijkschool binnen of in het buitenland. Er zijn verschillende opties mogelijk. Je kan uit verschillende inkoop pakketen kiezen of alles studies van het SSMHG in één inkopen. Tevens is het mogelijk om jouw inkoop in een jaarlijkse termijn te voldoen. 

Ben je ook toe aan een nieuwe onderneming met succes en wil je vele mensen inspireren in het spirituele, yoga training, dokters zoals TCM Ayurveda, Psychologie of andere opleidingen. Dan is een onderneming beginnen met de inkoop studies van het SSMHG een grote kans voor u. Vraag naar de voorwaarden en start zo snel mogelijk jouw nieuwe onderneming.


Nieuw alle opleidingen worden ook verzonden in een papieren versie ook naar het buitenland!!

Binnenkort vind u ook alle opleidingen in de studyshop voor papieren versie. Wilt u nu een papieren versie ontvangen ga dan naar inschrijven en vul het inschrijfformulier in.

Voodoo Thuisopleiding

Voodoo is een religie die vooral op Haïti wordt beoefend en waarbij rituele magie een grote rol speelt. De ceremonies kennen veel opzwepende dansen om de goden in staat te stellen bezit te nemen van de deelnemers. Bezetenheid is zeer gezocht, omdat deze gezien wordt als de manier waarop de goden zich manifesteren. Voodoo kent genezende spreuken, liefdes-, natuur-, en vreugdevieringen spreuken. De goden worden aangeroepen voor harmonie en vrede, geboorte en wedergeboorte, het toenemen van geluk, materieel geluk en vernieuwde gezondheid. Desondanks ziet men de Voodoo rites en rituelen nog steeds als boosaardig en duivels. Maar in de praktijk bied Voodoo veel meer.


Kinder yoga oftewel Sabia yoga is verbinden met lichamelijke, en geestelijke, mentale en spirituele elementen van het leven. Yoga is de weg naar bewustwording van de eenheid en verbondenheid van alles wat is. Het zoeken naar de eenvoud de waarheid en de vrijheid die om ons heen aanwezig is. Het is voor kinderen van groot belang om het open en het gevoel vrij zijn te beseffen even geen school of papa en mama maar het kind dat kan voelen en met de yoga bezig kan wezen lichamelijk en geestelijk het gevoel van vrij zijn. 23/12/2021


1-12-2021 Kwaliteit van studies hoeft niet duur te wezen. ROSS hoort vaak "jullie zijn zo goedkoop" "wat voor addertje zit daaronder". Helemaal niets, ROSS hanteert studies op kwaliteit en volledig opgeleid worden. Door de beroepsorganisatie SSMHG mogen we géén deelopleidingen geven alleen volledig. Hierdoor is een leerling helemaal klaargestoomd na het behalen van de opleidingen van zijn/haar beroepskeuze en kunt men meteen van start. Het SSMHG biedt daarom ook inkoop studies zodat je zelf een eigenopleiding centra kunt beginnen. Ook hierin is de opleider gewaarborgd voor de volledige studies. Let er op dat verschillende opleiders onnodige hoge kosten berekenen. Dit is onnodig.


Veel mensen nemen beslissingen of komen in actie op basis van van gedachten en gevoelens. Of zet trekken verkeerde conclusies, omdat ze niet voldoende tijd nemen om goed na te denken of alternatieven te onderzoeken. Als Coach kun je er voor zorgen dat de ander beter nadenkt over zichzelf, zodat hij een beter beeld krijgt. Wanneer iemand verdwaalt in zijn eigen woorden, vage gedachten en achterhaald opvattingen, moet je als coach in actie komen. Verduidelijken is een combinatie van luisteren, vragen, verwoorden en herformuleren, of soms verschillende invalshoeken kiezen. 12-11-2021


Volle Maan

De maan heeft een enorme invloed op de aarde, onder invloed van de maan en de zwaartekracht bewegen de oceanen. Kun je voorstellen wat dat voor immense kracht is? En als je nagaat dat wij voor een groot deel uit water bestaan, dan is het niet zo gek dat ook wij beïnvloed worden door de maan. Veel mensen ervaren, bewust en onbewust ook de energie van de maan tijdens de verschillende maanfasen. Maar weet je dat je de kracht van de maan ook in kunt zetten met een meditatie in je dagelijks leven? Om doelen te bereiken, jezelf echt te versterken en je gelukkiger te voelen.

Tijdens de volle maan is het toppunt van energie die we heel goed kunnen voelen of waar kunnen nemen. Veel mensen ervaren tijdens de volle maan ook dat ze slechter of lichter slapen. De kracht van de maan is een energie die alles versterkt, positief en negatief. Richt jij je aandacht tijdens volle maan op negatieve emoties, piekeren en alles wat je niet wilt halen dan versterk je tijdens die dagen juist die emoties, gevoelens en gedachten die je niet wilt.

Daarom is het belangrijk om de dagen rondom de volle maan je bewust te richten op positieve gedachten, positieve mensen en situaties. Richt je aandacht op de doelen die je wilt halen, liefde en dankbaarheid en je persoonlijke kracht dan wordt precies die energie versterkt.


Werken na een Burn-Out ROSS leraar Amira Farkas zegt het volgende:

Werken na een burn-out is niet vanzelfsprekend dat je weer je oude baan gaat oppakken. Sterker nog, met een burn-out is het goed om te overwegen of dat werk wel geschikt is om te laten herstellen. Iemand heeft er tenslotte een burn-out van gekregen. De vraag is dus of het verstandig is de re-integratie te starten op de oude werkplek of dat het verstandiger is een tijdelijk alternatief te bedenken. Zo kan iemand via een omweg in ieder geval weer het arbeidsproces op gaan pakken.


De Reiki leefregels beginnen allemaal met "juist vandaag wil ik" om aan te geven dat het hier gaat om het uitspreken van een intentie die je vandaag wilt waarmaken. Dit geldt ook met het volgen van het Reiki Dieet. Het enige wat telt is juist wat je vandaag doet en om je juiste doel te bereiken. Door deze formulering moet je elke dag weer streven naar de leefregels. Het werkwoord "willen" geeft aan dat het geen geboden zijn, maar leefregels die je vrijwillig kunt naleven. Reiki werkt altijd! Het Reiki Dieet is jouw leefregel die je zeker gaat naleven.


ONLINE HYPNOSE OPLEIDING ROSS

Deze nieuwste opleiding start in 2022 Januarie.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Benieuwd naar wat Hypnose voor jouw in de praktijk kan betekenen?

Binnenkort starten de nieuwe Hypnose Opleidingen!

Wil jij andere mensen kunnen helpen op een dieper niveau, daar waar de echte verandering zit?
En wil je daarvoor niet meer de deur uit hoeven, onnodig tijd en kosten spenderen aan reizen en overnachtingen?

Wil je comfortabel een opleiding volgen, thuis vanuit je eigen stoel en aan je eigen computer?
De Online Hypnose Opleidingen biedt als enige in Nederland unieke online opleidingen en trainingen aan binnen hypnose. Als enige in Nederland en Belgie bieden wij complete en veilige online opleidingen hypnotherapie. ROSS is expert op het gebied van toegepaste Hypnose en Hypnotherapie.

Prijs van de gehele opleiding is 995,- euro (elders 4500,- euro en is tevens beschikbaar in gespreide termijn betaling.          

De opleiding in gespreide termijn betaling zal in gespreide termijnen verzonden worden.Binnenkort komt er een nieuwe Cursus Motiverende Gespreksvoering van het ROSS.

Online bij het ROSS Motiverende Gespreksvoering  "Beschikbaar in Augustus"

ROSS Cursus Motiverende Gespreksvoering

In de cursus Motiverende Gespreksvoering leer je de methode Motiverende Gespreksvoering toepassen in jouw eigen werksituatie. Je leert hoe je met de methode Motiverende Gespreksvoering mensen kunt begeleiden bij gedragsverandering. Door deze methode krijg je inzicht in gedragsverandering en leer je gesprekstechnieken om dit veranderproces bij mensen te begeleiden. Je leert onder andere hoe je met weerstand om kunt gaan, en hoe je de intrinsieke motivatie van mensen kunt versterken. Prijs 149,- (Aanbiedingsprijs van Augustus) Normaal betaalt u 350,- euro.
Life Coaches helpen mensen om te kijken naar waar ze staan in hun leven en naar wat ze willen bereiken, waar ze naar toe willen. Er wordt gestreefd naar een optimale levenskwaliteit, met ruimte voor het vervullen van diepste wensen en verlangens. We hebben allemaal zo onze redenen waarom we bepaalde stappen in het leven niet zetten. Vaak weten mensen uitstekend te beschrijven waarom het er nog niet van gekomen is. Te druk, geen tijd, geen geld of niet weten hoe. Life Coaching slaat een brug tussen denken en doen. Tussen wensen en dagdromen en daadwerkelijk in beweging komen. Belangrijk is daarbij dat alle aspecten van het leven erbij worden betrokken. Life Coaching gaat ervan uit dat alles met elkaar in verbinding staat. Werk, relaties, gezondheid, spiritualiteit en financiën: alle levensgebieden van de cliënt kri jgen aandacht.Het is mogelijk dat vroegere levenservaringen in de weg staan van een gelukkige levensvervulling. Deze aspecten zullen aan de orde komen in een coachingstraject, maar Life Coaching gaat niet over het spitten in het verleden en kijken naar oorzaken van problemen. Life Coaching werkt voor normale mensen, die worstelen met normale alledaagse problemen van het leven. Wanneer mensen lijden aan ernstige persoonlijkheidsproblematiek, of bijvoorbeeld zwaar depressief zijn of een angststoornis hebben, is Life Coaching niet geschikt. Inzicht krijgen, weten wat er wel goed gaat, verlangens verwoorden, blokkades uit de weg ruimen, resultaten boeken, zaken oplossen, de teugels zelf in handen nemen en verder komen in het leven, dat is wat telt bij Life Coaching. Evenals het geven van een diepere betekenis aan je bestaan. Later in deze module zullen we ingaan op het verschil tussen coaching en therapie.Als Life Coach bent u er op gericht uw cliënten vooruit te helpen. Daarbij zal uw cliënt flink aan de slag moeten. Hij moet de verplichting voelen om aan de slag te gaan met persoonlijke doelstellingen en actieplannen en daar ook energie in willen steken. Als Life Coach helpt u uw cliënt om antwoorden te vinden.

Wil je ook de opleiding volgen schrijf je dan nu in. Hieronder de Inschrijflink.Een mens brengt een groot deel van zijn leven op zijn werk door. Wat motiveert mensen om elke dag opnieuw 's morgens naar het werk te gaan en zich in te spannen voor hun baas? Waarom voelen sommigen zich als een vis in het water op hun werk en doen anderen hun werk niet graag? Welke gevolgen hebben veranderingen en herstructureringen voor de prestaties van een team? Een organisatiepsycholoog tracht op dit soort vragen een antwoord te geven. 


Nieuw, Sociale psychologie Online Thuisopleiding

Sociale psychologie is de vorm van psychologie die het dichtste bij het dagelijkse leven staat. Sociale psychologie bekijkt namelijk hoe mensen in het dagelijkse leven elkaars gedrag, gedachten en gevoelens beïnvloeden. De zaken die binnen de sociale psychologie behandeld worden zijn voor veel mensen heel herkenbaar en dit maakt deze thuisopleiding interessant voor een hele grote doelgroep


De opleiding Stress en Burn-out Coach is nu beschikbaar

Dit is een opleiding waar goede en slechte stress volop aan het licht komt. Hoe je er zelf mee om kan gaan. En natuurlijk hoe je een ander hier in kunt gaan begeleiden. Er word gekeken naar de manier waarop mensen reageren en hun persoonlijkheid. Wanneer is iemand bijvoorbeeld gespannen, oververmoeid en wanneer is hij of zij zo ver over grenzen heen gegaan dat er sprake is van volledige uitputting, waarbij de reserves van het lichaam helemaal op zijn. Stress wordt niet alleen veroorzaakt door externe factoren. Gevoelens gedachten en gewoontes kunnen ook negatieve opleveren. Het hele lichaam kan geblokkeerd worden zelfs de spirituele groei. Een opleiding waar we allemaal wat aan hebben. Maar zeker als je mensen hierin wil Coachen. 


Nieuw het ROSS komt met Psychologische opleidingen (2020/2021)

Wat kunt u verwachten

Kinder Psychologie Thuis  Opleiding  nu Beschikbaar

Voor inschrijven ga naar de volgende link:

https://www.ross-studies.nl/kinder-psychologie/ 

    

Sociaal Psychologie Thuis   Opleiding Nu Beschikbaar

Voor inschrijven ga naar de volgende link: 

https://www.ross-studies.nl/sociale-psychologie/ 


Klinische Psychologie Thuis Opleiding verwacht in 2021!Nieuw het ROSS komt met de Zwangerschap Kundalini Yoga Teacher Training

Nu beschikbaar voor inschrijven ga naar de volgende link: 

https://www.ross-studies.nl/zkytt/ Nieuw Ghost Hunter Thuisopleiding nu beschikbaar

Hieronder de link voor meer informatie:  https://www.ross-studies.nl/ghost-hunter/


"Heksen Magie 100 Dagen"

Schrijf je in voor de 100 dagen Heksenmagie en ontvang het E-Book voor 25,- euro. Dit is een voorbereiding op de nieuwe Heksenopleiding die in 2021 van start gaat.

Inschrijflink Heksen Rituelen:  https://www.ross-studies.nl/heksenrituelen/


Nieuwste opleiding nu beschikbaar in gespreide termijn betalingen en gespreide verzending. Ayurveda Medicine doker thuis opleiding inclusief Level 1 en Level 2

Uit eeuwenoude vedisch teksten werd de Ayurveda geboren. Zij ontstond als een plant die langzaam opbloeide. Blad voor blad en bloem voor bloem verscheen aan haar stengels . Elke arts goeroe besprak dit met zijn leerlingen waardoor de plant vruchtbaar bleef. Duizenden jaren oud, maar nog steeds fris en levendig als nooit te voren mede dankzij Ayurveda goeroes van deze tijd zoals Vaidyaratnam Lyotir Mitra, De leer van Ayurveda alles over de Vata, Pitta, Kapha de medicine leer met alle klachten en behandelingen de opdrachten en hoe we de patiënten kunnen behandelen voor genezing leer je in deze erkende studie. Ondersteund door de Wereldwijde beroepsorganisatie SSMHG. Inschrijven onder nummer (18)

Nieuws over holistische therapieën en spirituele doeleinde