Nieuws ROSS

De Reiki leefregels beginnen allemaal met "juist vandaag wil ik" om aan te geven dat het hier gaat om het uitspreken van een intentie die je vandaag wilt waarmaken. Dit geldt ook met het volgen van het Reiki Dieet. Het enige wat telt is juist wat je vandaag doet en om je juiste doel te bereiken. Door deze formulering moet je elke dag weer streven naar de leefregels. Het werkwoord "willen" geeft aan dat het geen geboden zijn, maar leefregels die je vrijwillig kunt naleven. Reiki werkt altijd! Het Reiki Dieet is jouw leefregel die je zeker gaat naleven.


ONLINE HYPNOSE OPLEIDING ROSS

Deze nieuwste opleiding start in 2022 Januarie.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Benieuwd naar wat Hypnose voor jouw in de praktijk kan betekenen?

Binnenkort starten de nieuwe Hypnose Opleidingen!

Wil jij andere mensen kunnen helpen op een dieper niveau, daar waar de echte verandering zit?
En wil je daarvoor niet meer de deur uit hoeven, onnodig tijd en kosten spenderen aan reizen en overnachtingen?

Wil je comfortabel een opleiding volgen, thuis vanuit je eigen stoel en aan je eigen computer?
De Online Hypnose Opleidingen biedt als enige in Nederland unieke online opleidingen en trainingen aan binnen hypnose. Als enige in Nederland en Belgie bieden wij complete en veilige online opleidingen hypnotherapie. ROSS is expert op het gebied van toegepaste Hypnose en Hypnotherapie.

Prijs van de gehele opleiding is 995,- euro (elders 4500,- euro en is tevens beschikbaar in gespreide termijn betaling.          

De opleiding in gespreide termijn betaling zal in gespreide termijnen verzonden worden.Binnenkort komt er een nieuwe Cursus Motiverende Gespreksvoering van het ROSS.

Online bij het ROSS Motiverende Gespreksvoering  "Beschikbaar in Augustus"

ROSS Cursus Motiverende Gespreksvoering

In de cursus Motiverende Gespreksvoering leer je de methode Motiverende Gespreksvoering toepassen in jouw eigen werksituatie. Je leert hoe je met de methode Motiverende Gespreksvoering mensen kunt begeleiden bij gedragsverandering. Door deze methode krijg je inzicht in gedragsverandering en leer je gesprekstechnieken om dit veranderproces bij mensen te begeleiden. Je leert onder andere hoe je met weerstand om kunt gaan, en hoe je de intrinsieke motivatie van mensen kunt versterken. Prijs 149,- (Aanbiedingsprijs van Augustus) Normaal betaalt u 350,- euro.
Life Coaches helpen mensen om te kijken naar waar ze staan in hun leven en naar wat ze willen bereiken, waar ze naar toe willen. Er wordt gestreefd naar een optimale levenskwaliteit, met ruimte voor het vervullen van diepste wensen en verlangens. We hebben allemaal zo onze redenen waarom we bepaalde stappen in het leven niet zetten. Vaak weten mensen uitstekend te beschrijven waarom het er nog niet van gekomen is. Te druk, geen tijd, geen geld of niet weten hoe. Life Coaching slaat een brug tussen denken en doen. Tussen wensen en dagdromen en daadwerkelijk in beweging komen. Belangrijk is daarbij dat alle aspecten van het leven erbij worden betrokken. Life Coaching gaat ervan uit dat alles met elkaar in verbinding staat. Werk, relaties, gezondheid, spiritualiteit en financiën: alle levensgebieden van de cliënt kri jgen aandacht.Het is mogelijk dat vroegere levenservaringen in de weg staan van een gelukkige levensvervulling. Deze aspecten zullen aan de orde komen in een coachingstraject, maar Life Coaching gaat niet over het spitten in het verleden en kijken naar oorzaken van problemen. Life Coaching werkt voor normale mensen, die worstelen met normale alledaagse problemen van het leven. Wanneer mensen lijden aan ernstige persoonlijkheidsproblematiek, of bijvoorbeeld zwaar depressief zijn of een angststoornis hebben, is Life Coaching niet geschikt. Inzicht krijgen, weten wat er wel goed gaat, verlangens verwoorden, blokkades uit de weg ruimen, resultaten boeken, zaken oplossen, de teugels zelf in handen nemen en verder komen in het leven, dat is wat telt bij Life Coaching. Evenals het geven van een diepere betekenis aan je bestaan. Later in deze module zullen we ingaan op het verschil tussen coaching en therapie.Als Life Coach bent u er op gericht uw cliënten vooruit te helpen. Daarbij zal uw cliënt flink aan de slag moeten. Hij moet de verplichting voelen om aan de slag te gaan met persoonlijke doelstellingen en actieplannen en daar ook energie in willen steken. Als Life Coach helpt u uw cliënt om antwoorden te vinden.

Wil je ook de opleiding volgen schrijf je dan nu in. Hieronder de Inschrijflink.Een mens brengt een groot deel van zijn leven op zijn werk door. Wat motiveert mensen om elke dag opnieuw 's morgens naar het werk te gaan en zich in te spannen voor hun baas? Waarom voelen sommigen zich als een vis in het water op hun werk en doen anderen hun werk niet graag? Welke gevolgen hebben veranderingen en herstructureringen voor de prestaties van een team? Een organisatiepsycholoog tracht op dit soort vragen een antwoord te geven. 


Nieuw, Sociale psychologie Online Thuisopleiding

Sociale psychologie is de vorm van psychologie die het dichtste bij het dagelijkse leven staat. Sociale psychologie bekijkt namelijk hoe mensen in het dagelijkse leven elkaars gedrag, gedachten en gevoelens beïnvloeden. De zaken die binnen de sociale psychologie behandeld worden zijn voor veel mensen heel herkenbaar en dit maakt deze thuisopleiding interessant voor een hele grote doelgroep


De opleiding Stress en Burn-out Coach is nu beschikbaar

Dit is een opleiding waar goede en slechte stress volop aan het licht komt. Hoe je er zelf mee om kan gaan. En natuurlijk hoe je een ander hier in kunt gaan begeleiden. Er word gekeken naar de manier waarop mensen reageren en hun persoonlijkheid. Wanneer is iemand bijvoorbeeld gespannen, oververmoeid en wanneer is hij of zij zo ver over grenzen heen gegaan dat er sprake is van volledige uitputting, waarbij de reserves van het lichaam helemaal op zijn. Stress wordt niet alleen veroorzaakt door externe factoren. Gevoelens gedachten en gewoontes kunnen ook negatieve opleveren. Het hele lichaam kan geblokkeerd worden zelfs de spirituele groei. Een opleiding waar we allemaal wat aan hebben. Maar zeker als je mensen hierin wil Coachen. 


Nieuw het ROSS komt met Psychologische opleidingen (2020/2021)

Wat kunt u verwachten

Kinder Psychologie Thuis  Opleiding  nu Beschikbaar

Voor inschrijven ga naar de volgende link:

https://www.ross-studies.nl/kinder-psychologie/ 

    

Sociaal Psychologie Thuis   Opleiding Nu Beschikbaar

Voor inschrijven ga naar de volgende link: 

https://www.ross-studies.nl/sociale-psychologie/ 


Klinische Psychologie Thuis Opleiding verwacht in 2021!Nieuw het ROSS komt met de Zwangerschap Kundalini Yoga Teacher Training

Nu beschikbaar voor inschrijven ga naar de volgende link: 

https://www.ross-studies.nl/zkytt/ Nieuw Ghost Hunter Thuisopleiding nu beschikbaar

Hieronder de link voor meer informatie:  https://www.ross-studies.nl/ghost-hunter/


"Heksen Magie 100 Dagen"

Schrijf je in voor de 100 dagen Heksenmagie en ontvang het E-Book voor 25,- euro. Dit is een voorbereiding op de nieuwe Heksenopleiding die in 2021 van start gaat.

Inschrijflink Heksen Rituelen:  https://www.ross-studies.nl/heksenrituelen/


Nieuwste opleiding nu beschikbaar in gespreide termijn betalingen en gespreide verzending. Ayurveda Medicine doker thuis opleiding inclusief Level 1 en Level 2

Uit eeuwenoude vedisch teksten werd de Ayurveda geboren. Zij ontstond als een plant die langzaam opbloeide. Blad voor blad en bloem voor bloem verscheen aan haar stengels . Elke arts goeroe besprak dit met zijn leerlingen waardoor de plant vruchtbaar bleef. Duizenden jaren oud, maar nog steeds fris en levendig als nooit te voren mede dankzij Ayurveda goeroes van deze tijd zoals Vaidyaratnam Lyotir Mitra, De leer van Ayurveda alles over de Vata, Pitta, Kapha de medicine leer met alle klachten en behandelingen de opdrachten en hoe we de patiënten kunnen behandelen voor genezing leer je in deze erkende studie. Ondersteund door de Wereldwijde beroepsorganisatie SSMHG. Inschrijven onder nummer (18)