Nieuws ROSS

Nieuw het ROSS komt met Psychologische opleidingen (2020/2021)

Wat kunt u verwachten

Kinder Psychologie Thuis    Opleiding      

Sociaal Psychologie Thuis   Opleiding

Klinische Psychologie Thuis OpleidingNieuw het ROSS komt met de Zwangerschap Kundalini Yoga Teacher Training

Startdatum en inschrijven is mogelijk vanaf Oktober 2020!!


Nieuw Ghost Hunter Thuisopleiding nu beschikbaar

Hieronder de link voor meer informatie:  https://www.ross-studies.nl/ghost-hunter/


"Heksen Magie 100 dagen"

Schrijf je in voor de 100 dagen Heksenmagie en ontvang het E-Book voor 25,- euro. Dit is een voorbereiding op de nieuwe Heksenopleiding die in 2020 van start gaat.

Inschrijflink Heksen Rituelen:  https://www.ross-studies.nl/heksenrituelen/


Nieuwste opleiding nu beschikbaar in gespreide termijn betalingen en gespreide verzending. Ayurveda Medicine doker thuis opleiding inclusief Level 1 en Level 2

Uit eeuwenoude vedisch teksten werd de Ayurveda geboren. Zij ontstond als een plant die langzaam opbloeide. Blad voor blad en bloem voor bloem verscheen aan haar stengels . Elke arts goeroe besprak dit met zijn leerlingen waardoor de plant vruchtbaar bleef. Duizenden jaren oud, maar nog steeds fris en levendig als nooit te voren mede dankzij Ayurveda goeroes van deze tijd zoals Vaidyaratnam Lyotir Mitra, De leer van Ayurveda alles over de Vata, Pitta, Kapha de medicine leer met alle klachten en behandelingen de opdrachten en hoe we de patiënten kunnen behandelen voor genezing leer je in deze erkende studie. Ondersteund door de Wereldwijde beroepsorganisatie SSMHG. Inschrijven onder nummer (18)