Mediumschap Thuisopleiding

Psychisch Medium Leer alles op het gebied van Mediumschap. We bevelen aan met de opleiding Mediumschap om ook de opleiding Intuitieve opleiding te volgen.

Hoeveel mensen beweren dat ze medium zijn. Zijn ze dat echt? Of zijn ze alleen helder voelend en / of helder horend. Mediumschap is een serieus vak waar ook serieus mee om dient te gaan. Je moet weten waar je mee bezig bent. Het is niet zomaar even wat oproepen.

En wat roep je op? Hoe ga je hier mee om? Je kan het negatieve oproepen, maar hoe ga je hier mee om? Wat te doen, channelen doe je het wel goed? Hoe ga je hier mee om? Twijfels wegnemen zelfverzekerde overkomen weten waarvoor je sta.

Overledenen die nog niet klaar waren op aarde , die plotseling uit het leven werden weg gehaald. Willen de dierbaren nog iets kenbaar maken aan hun nabestaanden.



Een opleiding Mediumschap... Wat is dat eigenlijk Mediumschap? En is elk mens een medium? En is een opleiding Mediumschap hetzelfde als een intuïtieve ontwikkeling cursus of een spirituele ontwikkeling cursus? Zomaar wat vragen die wij dagelijks op ons afgevuurd krijgen.

De opleiding Mediumschap geven wij het liefst met intuitieve ontwikkeling om zo van begin tot gevorderd goed af te kunnen stellen op energieën waar je straks mee gaat channelen.

Mediumschap is voor iedereen

Mediumschap kan voor iedereen zijn. Van kleuterjuf tot bankdirecteur. Mediums zijn niet door 't Goddelijke uitverkoren om met een speciale gave Mediumschap is de taal van de ziel en elke ziel, dus jij ook, spreekt die taal al van nature. Maar het is natuurlijk de kunst hoe ontwikkel je nu echt.


Het mediumschap is veel meer dan een aangeboren talent, gave of aanleg. Als medium leren we communiceren met de overledenen. Het doel van het mediumschap is het weer samenbrengen van geliefden, vrienden en familie, de grens tussen leven en dood overschrijdend. Maar niet zonder bewijs en concrete informatie over de overleden persoon (de identificatie). We mogen de overledenen in contact brengen met de mensen hier en de emotionele band tussen mensen weer laten herleven.          En dat brengt healing aan beide zijden.

In de opleiding zijn vele oefeningen beschreven maar, we adviseren je de opleiding ook met intuitieve ontwikkeling te leren. Dit is voor om alle vanaf het begin in goede orde te leren. Je leert je steeds concreter en zorgvuldiger werken waardoor je echt ten diensten kunt zijn. Een goede verbinding met de geesten en gidsen maakt dat echte informatie op een correcte wijze wordt overgedragen aan de levenden. Je bent de stem voor hen die geen stem meer bezitten, de deur tussen twee werelden, de healer voor de zielen, zowel in het lichaam als zonder lichaam.

Het geven van demonstraties, van huiskamer demonstraties tot grotere zalen, doen wij om zoveel mogelijk overledenen een mogelijkheid te bieden om in contact te zijn met hun dierbare. Een feestje voor de twee werelden. Spreken vanuit inspiratie is onderdeel van het geven van demonstraties en doceren.

Wat leer je tijdens een opleiding Mediumschap?

Tijdens een opleiding Mediumschap bij het ROSS leer je dus communiceren met de ziel. Eigenlijk met alle zielen. Het gaat verder dan intuïtieve ontwikkeling en dieper dan spirituele ontwikkeling.

En je leert tegelijkertijd goed communiceren met elke ander ziel. En dan maakt het niet uit of zij hier in onze wereld leven of in de spirituele wereld. Of zoals vele mensen zeggen 'de doden'. Maar zo dood zijn ze niet... soms zijn ze nog levendiger dan de levende hier die niet durven te leven naar dat wat hun ziel steeds toefluistert...

Wil je een erkend Medium worden?

Schrijf je hieronder in en word opgeleid tot een echt medium


Cursisten zeggen vaak dat ze zich na de opleiding meer geaard voelen , en dat ze zich veel evenwichtiger voelen en beter in staat zijn om met hun alledaagse problemen om te gaan. Channelen vergroot je groei-mogelijkheden die je krijgt en de snelheid waarmee je dingen leert. Als je een gids channelt veroordeel je jezelf en anderen minder snel en kijk je met meer, met mededogen en vanuit een objectiever perspectief naar jezelf en anderen. Mensen die channelen worden zelfverzekerder en zijn gelukkiger. Mensen krijgen ook een helder beeld van de weg die 'zij, willen gaan volgen en welke keuze ze willen gaan maken .

De volgende Modules en onderwerpen worden gegeven:

1-Alles over channelen en gidsen een poort van liefde, het doel van channelen, contact maken met je gids,

2-Werken met energie Frequentie en trillingen, Anderen dimensies, Waarnemingen, meditaties,

3-Jezelf op channelen voorbereiden concentratie, Je aura groter maken, energiestromen en het chakrasysteem,

4-Psychische bescherming en zuivering Je energie zuiveren en je aura reinigen, Negatieve energie,Ruimtes reinigen,

5-De activering van het channel proces Contact maken met je gids, Channelen, Lichtactivering, Communiceren , Reading,

6-Na het channelen : wat nu? Twijfels, Mediums beoordelen, Aarden, Veranderingen,

7-Voor anderen channelen Keuzes, Meer voorbereidingen, Reading geven,

8-Over speciale onderwerpen channelen Vorige levens, Fysieke gezondheid en fysiek welzijn, Fijnstoffelijk Anatomie , Chakra's

9-Veelvoorkomende vragen over channelen De lagen van de aura, Fysieke symptomen, informatie blokkeren, Gidsen hogere zelf, ziel,

10-Passages uit gechannelde informatie Over channelen, Persoonlijke gidsen, Healing, Aangeboorde bronnen die in de hersenen aanwezig zijn, Reïncarnatie. Dit zijn voorbeelden die behandeld worden , er worden nog veel meer mooie onderwerpen behandeld. Kortom een veelzijdige opleiding waarin je alles leert op het gebied van Mediumschap.


Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

Het doel van het ROSS is een echt Medium te kunnen worden met een erkend certificaat en ondersteuning van het SSMHG.