Mediumschap

Psychisch Medium Leer alles op het gebied van Mediumschap. We bevelen aan met de opleiding Mediumschap om ook de opleiding Intuitieve opleiding te volgen.

Hoeveel mensen beweren dat ze medium zijn. Zijn ze dat echt? Of zijn ze alleen helder voelend en / of helder horend. Mediumschap is een serieus vak waar ook serieus mee om dient te gaan. Je moet weten waar je mee bezig bent. Het is niet zomaar even wat oproepen.

En wat roep je op? Hoe ga je hier mee om? Je kan het negatieve oproepen, maar hoe ga je hier mee om? Wat te doen, channelen doe je het wel goed? Hoe ga je hier mee om? Twijfels wegnemen zelfverzekerde overkomen weten waarvoor je sta.

Overledenen die nog niet klaar waren op aarde , die plotseling uit het leven werden weg gehaald. Willen de dierbaren nog iets kenbaar maken aan hun nabestaanden.Wil je een erkend Medium worden?

Schrijf je hieronder in en word opgeleid tot een echt medium


Cursisten zeggen vaak dat ze zich na de opleiding meer geaard voelen , en dat ze zich veel evenwichtiger voelen en beter in staat zijn om met hun alledaagse problemen om te gaan. Channelen vergroot je groei-mogelijkheden die je krijgt en de snelheid waarmee je dingen leert. Als je een gids channelt veroordeel je jezelf en anderen minder snel en kijk je met meer, met mededogen en vanuit een objectiever perspectief naar jezelf en anderen. Mensen die channelen worden zelfverzekerder en zijn gelukkiger. Mensen krijgen ook een helder beeld van de weg die 'zij, willen gaan volgen en welke keuze ze willen gaan maken .

De volgende Modules en onderwerpen worden gegeven:

1-Alles over channelen en gidsen een poort van liefde, het doel van channelen, contact maken met je gids,

2-Werken met energie Frequentie en trillingen,Anderen dimensies, Waarnemingen, meditaties,

3-Jezelf op channelen voorbereiden concentratie, Je aura groter maken, energiestromen en het chakrasysteem,

4-Psychische bescherming en zuivering Je energie zuiveren en je aura reinigen, Negatieve energie,Ruimtes reinigen,

5-De activering van het channel proces Contact maken met je gids, Channelen, Lichtactivering,Communiceren , Reading,

6-Na het channelen : wat nu? Twijfels, Mediums beoordelen, Aarden, Veranderingen,

7-Voor anderen channelen Keuzes, Meer voorbereidingen, Reading geven,

8-Over speciale onderwerpen channelen Vorige levens, Fysieke gezondheid en fysiek welzijn, Fijnstoffelijk Anatomie , Chakra's

9-Veelvoorkomende vragen over channelen De lagen van de aura, Fysieke symptomen, informatie blokkeren, Gidsen hogere zelf, ziel,

10-Passages uit gechannelde informatie Over channelen, Persoonlijke gidsen, Healing, Aangeboorde bronnen die in de hersenen aanwezig zijn, Reïncarnatie. Dit zijn voorbeelden die behandeld worden , er worden nog veel meer mooie onderwerpen behandeld. Kortom een veelzijdige opleiding waarin je alles leert op het gebied van Mediumschap.