Medium Worden

Spirituele taak als Medium, Paragnost leggen we nader hieronder uit.

Uit eigen ervaringen met verschillende vormen van het mediumschap en toegewijde levenshouding kunnen mensen zelf al het mediumschap en de toegewijde levenshouden geleerd hebben om mediumschap te kunnen geven. Maar de vraag word dan gesteld: Waarom is het beter om de opleiding Mediumschap te kunnen volgen?

Allereerst hoogleraar Samara Vlok legt dan ook uit waarom dit het beste is ook als je denkt dat je het al goed doet.

"Energieën komen en gaan dat voorop gesteld" "Goede maar ook slechte energieën". Maar welke energieën zijn de juiste? Waar channelen we mee? Is het veilig? Kunnen we dit onbeperkt doen." Het zien van de voor maar ook de nadelen in het vak van het Mediumschap moeten alle handvaten mee geven worden. "Omdat aardse energieën makkelijker te channelen zijn dan het witte veilige universum is het dan ook een must om het vak Medium goed en op de juiste manier uit te kunnen voeren.

Daarom is het verstandig om met een erkend keurmerk een goed praktijk te kunnen neerzetten zodat, de cliënt weet "wat ik hier te horen krijg " is dan ook de juiste informatie die gechanneld wordt."!

Ontmoeting met de Goddelijke kracht.

Dagelijks mediteren zal het mediumschap vermogen meer en meer ontwikkelen. Met mediteren zullen we met universele bewustzijn in contact komen. De geesten hebben dan het bewustzijn die op een manier kan verruimen en geven universele wijsheid en persoonlijke ontwikkeling.

Een van de aspecten van het mediumschap die het minst wordt doorgrond, is het helder voelen. Velen gebruiken deze eigenschap zonder het te weten. Zo roepen veel mensen dingen als 'Ik vind deze plek niet prettig". Zoals van die kamer krijg ik een vervelend gevoel, of die plaats voelt akelig aan. of, Dat huis heeft een aangename sfeer,  Of er moeten in dit huis aardige mensen hebben gewoond.

Ook wordt er vaak gezegd:

Ik zag iets maar, kan het niet plaatsen, wat het is of was. We proberen een beschrijving te geven van iets dat ze voor het geestesoog te zien is of in de vage beelden van de voorstellingsvermogen ontwaren.


De beste manier om goed Mediumschap te kunnen ontwikkelen.

De beste manier om helderziendheid en helderhorend te versterken is door je aan te sluiten met erkende Mediums (met erkende beroepsorganisatie) die ook hun paranormale vermogens willen ontwikkelen, in een groep gelijkgestemden die in een kring bij elkaar zitten kan zich namelijk een sfeer van paranormale energie ontwikkelen. Deze energie stroomt door de aura van de ene naar de andere persoon en stimuleert meestal de waarneming van het derde oog in het voorhoofd, waarmee men helderziende beelden kan doorkrijgen. In het algemeen wordt verondersteld dat helderziende waarnemingen niet worden gedaan met het fysieke oog, maar met een in onbruik geraakt hersendeel dat in verband staan met de pijnappelklier.

Om echt alles te leren over het vak Mediumschap raden we je aan om de opleiding Intuitieve ontwikkeling samen met de opleiding Mediumschap te gaan volgen.
Nieuwsbrief ROSS

Wil je een echt erkend medium worden? Dan is deze opleiding echt iets voor jouw.