Tantra en Spiritualiteit versterken

13-07-2023
ROSS leert je spiritualiteit versterken met tantra
ROSS leert je spiritualiteit versterken met tantra

Verplaats je seks meer in het hoofd voor langere seksualiteit.

Als je met de ander samen bent, is de maatschappij altijd aanwezig, omdat de ander aanwezig is. Het kan moeilijk zijn om intens in de liefde op te gaan dat het voelt alsof de ander niet aanwezig is. Het is bijzonder moeilijk om je liefde zo intens te beleven, dat het voelt alsof de ander niet aanwezig is. Alleen in diepe liefde als er een grote intimiteit is, is het mogelijk met je minnaar of minnares samen te zijn alsof hij of zij er niet is.

Dat betekent intimiteit, als jij je voelt alsof je alleen bent, maar toch met je minnaar, je minnares of je vrouw, zonder enige angst voor de ander. Dan pas kun je totaal in het tantra opgaan. 

Tantrische Seks

De mens wordt niet neurotisch geboren, hij wordt geboren in een neurotische mensheid, en de samenleving maakt iedereen vroeg of laat neurotische. De mens wordt geboren als een natuurlijk, echt, normaal wezen.
Tantra Opleiding ROSS

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Tantra practitioner cursus & Tantra teacher training cursus is voor iedereen die Tantra praktijken wil toepassen als hulpmiddelen voor innerlijke genezing, de gezondheid van lichaam, geest en geest, en om een professionele Tantra Seks en leraar te worden.

Deze cursus is bedoeld om u te voorzien van de kennis en vaardigheden, theorie en praktijk die nodig zijn om dieper te gaan in uw eigen Tantra-praktijk en om u inzicht te bieden in geavanceerde Tantra-technieken en de onderwijstechnieken die nodig zijn om Tantra te vergemakkelijken. En vergeet niet wat een plezier je hiervan zult ondervinden.

Na succesvolle afronding van thuisopleiding worden studenten gecertificeerd als Tantra Teacher met de beroepsorganisatie

Inschrijven Tantra Seks