Werken met Engelen

02-02-2022

Engelen Therapeut worden "de vraag word vaak gesteld' maar, wat is werken met engelen nou eigenlijk. Karin van het ROSS beschrijft in het kort wat het inhoud. Werken met Engelen ga je kennis maken met alle soorten engelen die er zijn. Welk functie heeft welke engel. Hoe kan ik een engel oproepen? Het leren om de stilte te creëren om vervolgens te kunnen communiceren op energetisch niveau. In de praktijk krijg ik veel te horen van " maar, dat kan toch helemaal niet". Ja zeker, om de juiste handvaten mee te krijgen in de opleiding zal je echt kennis gaan maken hoe en welke engel je kunt aanroepen voor wenselijke wensen. Hierbij moet je denken aan vragen van het heden, verleden, en de toekomst. Het word ook wel vergeleken met het Mediumschap. Alleen met mediumschap channel je voornamelijk naar overledenen en je persoonlijk begeleider. Werken met engelen is een leerzame opleiding wat je in de praktijk kunt mee geven aan jouw persoonlijke cliënten.

Hoe maak je contact met de Engelen?

Voorwaarde is dus dat je je openstelt voor de Engelen en dat je je volledig weet te ontspannen. Probeer je op jezelf te concentreren en laat alle 'negatieve dingen' even los. Ga zitten, met beiden benen liefst op de grond, zodat je goed aardt. Zorg dat je alleen bent en zonder geluiden van de buitenwereld, zoals televisie en telefoon. Sluit je ogen en beheers je ademhaling. Inademen door de neus en rustig uitademen door de mond. Zodra je volledig ontspannen bent, kun je plotseling beelden zien of kun je stemmen horen. (in jezelf). Dat zijn de Engelen. Veelal vertellen ze jou datgene, dat je diep van binnen ergens wel weet, maar dat nog niet aan de oppervlakte gekomen is vanwege de beslommeringen van ons drukke, aardse leve

Is een Engel hetzelfde als een Gids?

Het antwoord op deze vraag is: nee. Een gids is niet precies hetzelfde als een Engel. Een gids is een ziel die al vele aardse levens heeft gekend en daardoor een bepaalde spirituele groei heeft doorgemaakt. Een Engel is nog nooit als aards wezen op aarde geweest. Mensen hebben zowel Gidsen als Engelen om zich heen. Maar de termen worden veel door elkaar heen gebruikt.

Wat zijn Aarde Engelen?

Je hoort de term 'Aarde Engel' steeds vaker. Maar wat is een Aarde Engel nu precies? Onder Aarde Engelen vallen Indigo's, Kristalmensen, Lichtwerkers en HSP-ers. Allemaal mensen die het gevoel hebben dat ze hier niet op aarde thuishoren. Mensen die zich anders dan anderen voelen en erg gevoelig zijn. Aarde Engelen hebben als gemeenschappelijk doel dat ze de wereld mooier en/of beter willen maken. Ieder voor zich wil hieraan een bijdrage leveren en iedere Aarde Engel doet dat op zijn/haar manier. Van nature hebben Aarde Engelen een grote interesse in healing en onderwijzen. Ze willen graag harmonie brengen en hebben een hekel aan ruzie en geweld.

Aarde Engelen een grote interesse in healing en onderwijzen.


Welke boodschap hebben de engelen jou vandaag te geven? De Boodschappen van de Engelen helpen je met de keuzes die je in het dagelijkse leven maakt. De engelen helpen je om je levensopdracht te vinden en geven je antwoord op vele belangrijke levensvragen. Ontspan je, adem diep en neem een vraag in gedachten. U kunt de bronnen die worden gebruikt door aanhalingstekens duidelijk definiëren