EFT Therapeut

Emotional Freedom Teechnique - EFT helpt altijd!

EFT. is de afkorting van Emotional Freedom Technique.
EFT is een, efficiente en pijnloze methode.
Er zijn geen maaden lange sessis bij nodig, enkelvoudige klachten zware klachten . EFT werkt!
Een emotioneel beladen probleem, je kunt het aanpakken met EFT.
Een voorbeeld van voelen: Roep in je geest het beeld van de ervaring op. Wat voel je daarbij? Positieve bijwerking:
De gewenst klacht verdwijnt, er komt rust, vrede , ontspanning en een licht gevoel alsof je bevrijdt ben en verlost bent van je klacht.
Het is mogelijk dat ook andere lichamelijk klachten of emotionele klachten oplossen of afnemen door EFT zonder dat men daar direct aandacht aan heeft gegeven.

EFT Therapeut "online Thuisstudie"


EFT. is de afkorting van Emotional Freedom Technique.
EFT is een, efficiente en pijnloze methode.
Er zijn geen maanden lange sessies bij nodig, enkelvoudige klachten zware klachten. EFT werkt!
Een emotioneel beladen probleem, je kunt het aanpakken met EFT .
Een voorbeeld van voelen: Roep in je geest het beeld van de ervaring op. Wat voel je daarbij?

Positieve bijwerking:
De gewenst klacht verdwijnt, er komt rust, vrede , ontspanning en een licht gevoel alsof je bevrijdt ben en verlost bent van je klacht.
Het is mogelijk dat ook andere lichamelijk klachten of emotionele klachten oplossen of afnemen door EFT zonder dat men daar direct aandacht aan heeft gegeven.
Mogelijk ongewenste bijwerking: Extreme verdrongen trauma's kunnen helpen om onbewust tijdens te behandeling te verwerken.
EFT is een nieuwe methode om allerlei soorten psychische, emotionele en lichamelijke klachten op te lossen.

Door te kloppen op verschillende delen van het lichaam ontlaadt je alle delen van een klacht.
Het is een hele zachte en veilige methode die snel werkt, met blijvend resultaat.
De EFT techniek gebeurt met kleding aan.
EFT is een methode om een beeld of ervaring los te maken van een negatief gevoel, waardoor je dat gevoel helemaal los kunt laten.
Het zorgt voor lichamelijke en emotionele ontspanning en geruststelling. Het haalt de emotionele lading of spanning van beladen emoties, herinneringen en klachten af, zodat je de lading zoals bijvoorbeeld pijn, angst en dergelijke niet meer voelt.
Dit heeft als gevolg ontlading en bevrijding van beperkende klachten, emoties, overtuigingen en pijn.
EFT werkt opmerkelijk zacht, goed, en snel en het resultaat is blijvend.

EFT therapeut nu te volgen als thuisstudie
EFT therapeut nu te volgen als thuisstudie

De Doorbraak met EFT: als een Master sneller naar de kern met EFT! De opleiding EFT Practitioner krijg je vele mogelijkheden om effectiever met EFT te werken. Je krijgt alle technieken om met EFT te werken, waaronder extra kloppunten en variaties in taalgebruik om je met EFT krachtiger en sneller beter te voelen!

Je leert met creativiteit en meer inzicht vragen te stellen, waardoor je zuiver en snel kunt afstemmen op de emotionele problemen die je met EFT wilt behandelen en doorbreken. Hiermee wordt het werken met EFT nog effectiever en leuker!

Laat je inspireren en verrassen door je werk met EFT! De opleiding EFT is een waardevolle aanvulling wanneer je (werkt met mensen die) keuze stress hebben of bij stress als gevolg van beperkende denkpatronen. In de opleiding EFT leer je hoe je met EFT de innerlijke saboteur kunt vinden en onschadelijk maken. Ook leer je hoe je EFT kunt gebruiken bij vastgelopen rouwverwerking en hoe je met EFT beperkende gedragspatronen kunt opsporen en doorbreken!

Wat is EFT

Emotional Freedom Technique is een methode waarmee je emotionele bagage kunt loslaten en lichamelijk klachten kunt verminderen.

Het is snel, eenvoudig en duurzaam - klachten komen niet meer terug!

Resultaat voor 100 procent!

Je zit lekkerder in je vel, en zelfs wanneer je een dipje hebt... dan heb je EFT als tool om daar zelf snel iets mee te doen.

EFT kun je in korte tijd leren, en daarmee heb je de sleutel in handel om in je dagelijkse leven een stuk aangenamer te maken .

Voor jezelf maar ook voor anderen.

Met EFT kun je emotionele bagage loslaten in plaats van ermee te moeten leren leven.

EFT werk:

*Snel

*Eenvoudig

*Duurzaam

*Universeel (iedereen kan het leren)

*Bij vrijwel alle klachten - lichamelijk, mentaal en emotioneel

*Ook voor het verbeteren van prestaties, bij. op zakelijk of sportief vlak.

EFT helpt o.a. bij:

*Angsten en fobieën zoals bloosangst, spreekangst, vliegangst, autorijangst, hoogtevrees, pleinvrees, claustrofobie, spinnenangst, faalangst. Etc.

*stressklachten en stress-gerelateerde klachten zoals hartkloppingen, uitstelgedrag, burn-out, overspannenheid, perfectionisme.

*Heftige emoties n.a.v. heftige voorvallen en trauma's zoals boosheid, frustratie, verdriet, paniekaanvallen, hyperventilatie, machteloosheid, depressie, slachtoffergevoel, schaamte.

*Rouwverwerking

Je kunt nog meer met EFT

Het is niet alleen een methode om mentale en emotionele bagage los te laten, EFT werkt ook bij een heel scala aan lichamelijk klachten zoals:

*Migraine en andere vormen van hoofdpijn

*Rugklachten

*Spastische darm, ziekte van Crohn en ander darmklachten

*Maagklachten zoals brandend maagzuur, maagzweer

*Herstel na lichamelijk trauma, bijvoorbeeld:gebroken botten en/of verwondingen, hersenschudding, whiplash

*Menstruatieklachten

*Overgang

*Afvallen

EFT is ook geschikt om prestatie te verbeteren ,op sportief maar ook op zakelijk vlak.

Wanneer je een plateau bereikt, kun je die vaak doorbreken door te kijken naar thema's als prestatie-angst of juist faalangst, bel- of presentatie-angst (zakelijk), angst voor blessures (sport) , zelftwijfel, jezelf negatief vergelijken met anderen, angsten voor succes, het gevoel dat je het niet kan. Emoties hebben invloed op ons lichaam. Wanneer we ons gestrest voelen, is dat meetbaar in ons lichaam door een verhoogde hartslag en bloeddruk, we zweten meer, etc.

De stresshormonen die vrijkomen bij angst, spanning aspecten van de klacht (zelfs bij lichamelijke klachten) De methode zelf bestaat uit het kloppen op een aantal punten op je gezicht en romp, terwijl je een aantal zinnen herhaalt die te maken hebben met je klacht. Het is nodig om deze zinnen te herhalen, omdat deze je helpen je aandacht te houden op de emotie die je los wilt laten.

EFT helpt o.a bij:

Verwerking bij dood (zoals geliefde , kind , rouwverwerking, dood familielid dier)

Echtscheiding, Huwelijk, Pensioen , Ernstige verandering in gezondheid , Zwangerschap, Financiële omstandigheden, Verandering van baan of werk, Conflicten partner, Zoon / Dochter verlaat de woning, Drugs, Oorlog- slachtoffer , Problemen met schoonfamilie, Problemen met je baas, Pesten op school, Verandering van woning, Heimwee , Angsten, Fobieën, heen , Kleine overtredingen, Depressies, Faalangst , Frustratie, Gekwetstheid, Geremdheid, Gierigheid, Minachting, Minderwaardig, Lusteloos, Ongelukkig, Labiel, Leedvermaak, Kwetsbaar Ontevreden, Ongeluk mee gemaakt, Verveling, Verlies, Twijfel, Zenuwachtig, Wanhoop, Agressie. En nog veel meer dit zijn slecht voorbeelden.

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

Na de behandeling EFT is de gebeurtenis of het trauma nog slechts een neutrale herinnering die bij u weinig of geen emotionele reactie meer oproept. De koppeling tussen de gedachte aan de gebeurtenis (de trigger of stressor) en de automatische stressreactie is verbroken. Als dit goed gebeurt, is deze stressreactie voorgoed verbroken. EFT helpt altijd. Schrijf je nu in voor de Thuisopleiding ROSS. https://www.ross-studies.nl/eft-therapeut/